Valgt på Landsmøtet på Union Scene i Drammen 30. april 2016.

Ingelin Sørbo
Ingelin Sørbo
4. vara

Ingelin jobber som prosjektleder for Musikkregionen Gjøvik. Utdannet Kulturgeograf fra NTNU med festivaler som forskningsfelt. Tidligere prosjektleder hos Norske Konsertarrangører. Jobber med å fremme og legge til rette for musikkbransjen i Gjøvikregionen. Tidligere programleder for "Friscena", et musikkprogram på Radio Toten. Har vært tilknyttet festivalen Vinjerock fra 2007-2013, og har jobbet som frivillig på flere norske festivaler.

Birgitte Mandelid
Birgitte Mandelid
3. vara

Birgitte Mandelid kommer opprinnelig fra Tromsø, men bor i Oslo. Hun har en mastergrad i diverse humaniora fra UiO, og jobbet som musikkskribent i flere år, hovedsakelig i Dagbladet, før hun gikk til stillingen som markedssjef i Øyafestivalen i 2010. Utover stillingsinstruksen, jobber hun også med blant annet booking og kunst i festivalen. 

Herman Ekle Lund
Herman Ekle Lund
2. vara

Herman er rådgiver i Kulturmeglerne, og styremedlem i Konsertforeningen Strømsø. Han har blant annet tidligere jobbet i Lund Gruppen Arrangement og på klubbscenen Musikkflekken i Sandvika som daglig leder. Tidligere har han hatt ulike oppdrag for bl.a. Pstereo, klubbscenene Blæst og Byscenen i Trondheim, Midtnorsk Jazzsenter og en rekke artister. Han har også gjort markedsføringsoppdrag for bla Forsvaret, NTNU og Technoport-miljøkonferansen, samt at han har jobbet som freelancejournalist. Herman er også politisk aktiv i Miljøpartiet de Grønne.

Limita Lunde
Limita Lunde
1. vara

Limita jobber som daglig leder og booking-ansvarlig ved Parkteateret i Oslo, hvor hun har jobbet siden 2010. Født i Oslo, oppvokst i Sogn og Fjordane. Utdannet jurist, med Master i rettsvitenskap fra UiO. Har også masse erfaring fra frivillighet. Startet sin karriere som frivillig i Øya I 2004, nå er hun avdelingsleder i samme festival. Utover dette er hun også styreleder i Musikkbyen Oslo og Kursleder i NKA. Limita har også vært en av initiativtagerne bak Yngling, som representerer et vellykket konserttilbud for ungdom.

Alexandra Archetti Stølen
Alexandra Archetti Stølen
Styremedlem

Alexandra har vært festivalsjef for Oslo World Music Festival siden 2006.I dag fremstår OWMF som den fremste verdensmusikkfestivalen–ikke bare i Norge,men i Norden og Europa,og festivalen ble i 2015,for 6. år på rad,kåret til å være blant de 25 beste internasjonale festivalene av britiske Songlines musikkmagasin.Hun er svært engasjert i den kulturpolitiske diskursen.Ble valgt til president i sin tredje periode av det Europeiske Forumet for verdensmusikkfestivaler som består av 57 festivaler fra 31 land i 2016.

Thomas Litangen
Thomas Litangen
Styremedlem

Thomas kommer fra Bodø og driver plateselskapet «Audun og Thomas» og er prosjektleder for Antihype. Han jobber også med booking og management for flere artiter. Thomas var booking- og markedsføringsansvarlig for klubbscenen Sinus i Stormen Konserthus i flere år, og har vært tilknyttet Parkenfestivalen siden 2006. Han har vært festivalsjef for Folk og Fisk, partner i Beyond Records AS og har flere år bak seg som frivillig i X Rockeklubb og Decent Booking. Utdannet grafisk designer og har spilt trommer i Kråkesølv.

Bo Terje Hustoft
Bo Terje Hustoft
Styremedlem

Bo er oppvokst i Bodø, men bor i Oslo. Studerte Kultur og Engelsk i Bø i Telemark. Var engasjert i Kroa i Bø med bl.a. ett år i styret. Jobbet noen år i Asker kommune etter studiene. Først som fritidssenterleder, og så som kulturkonsulent med ansvar for programmet på kulturhuset i Asker, samt tilskudd til lokale kulturorganisasjoner. Har jobbet for Auditorium AS (Rockefeller, John DEE og Sentrum Scene) siden 2001. Primært på booking, men er involvert i mange sider i av driften.

Stine Hélen Pettersen
Stine Hélen Pettersen
Styremedlem

Stine Hélen jobber til daglig som advokat og partner i Bing Hodneland advokatselskap DA. Hun har mediejus som sitt spesialfelt (musikk, film og tv) og jobber primært med virksomheter og aktører innenfor mediebransjen, også innenfor områdene immaterialrett, markedsrett, kontraktsrett, arbeidsrett og personvern. Stine har sin utdannelse fra universitetet i Oslo og fra King’s College London der hun tok en mastergrad med spesialisering i underholdningsindustrien.  

Helge Bro Matland
Helge Bro Matland
Styremedlem
Bård Flikke
Bård Flikke
Styremedlem

Bård bor i Trondheim og er festivalsjef i Pstereo og styreleder i Byscenen. Bård har en lang og variert bakgrunn som gründer for blant annet Blæst og plateselskapet Propeller Recordings. Han har sittet i en rekke styrer som blant annet Music Export Norway, Fono og festivalnettverk Trøndelag. Har sittet i styret siden 2010.

Karen Sofie Sørensen
Karen Sofie Sørensen
Nestleder

Karen Sofie kommer fra Stavanger, men er bosatt i Bergen. Har jobbet i Brak siden 2010, først som prosjektansvarlig, siden som daglig leder. Har vært aktiv i Bergens kulturliv siden 2005 og har bl.a. vært daglig leder i Studentradioen, booker på Hulen og sittet i styret til Phonofestivalen. Hun har også jobbet som presseansvarlig for Boeralisfestivalen, produsent på Østre - hus for lydkunst og elektronisk musikk og produsent for Festspillene i Bergen, samt jobbet for filmfestivaler. Sittet i styret siden 2010.

Jon gotteberg
Jon gotteberg
Styreleder

Jon kommer fra Bærum og bor i Kristiansand, der han jobber som kultursjef i Studentsamskipnaden i Agder. SiA drifter Østsia, Bluebox og Pir6 i Kristiansand og Grimstad. Tidligere har Jon jobbet med Kroa i Bø, Quartfestivalen, Det Norske Studentersamfund og Parkteatret Scene. Han har innehatt mange ulike verv i NKA siden 2002, de siste årene også som kursholder. I tillegg er Jon bookingansvarlig for bransjetreffet Sørveiv i Kristiansand. Har sittet i styret siden 2014.