Valgt på Landsmøtet i Stavanger 18. oktober 2019.

Ivar Chelsom Vogt
Ivar Chelsom Vogt
Styreleder

Ivar er kulturhussjef på USF Verftet i Bergen. Han har tidligere vært daglig leder for Kultur Vest og Borealisfestivalen, og har i tillegg arrangørerfaring fra en rekke festivaler og spillesteder. Ivar er også musiker og feirer i år 25-års jubileum med bandet sitt Real Ones. Han har vært oppnevnt til Kulturrådets utvalg for arrangør- og festivalstøtte og sitter i styret for Vill Vill Vest og Bylarm.

Mariann Bjørnelv
Mariann Bjørnelv
Nestleder

Mariann er daglig leder på Folken i Stavanger og et utdannet innen både økonomi og musikk. Hun jobber også med en rekke festivaler, deriblant Skral, Findings, Utopia og Mablis, og har tidligere jobbet for Quart, Eikerapen Roots Festival og Hove. Hun har vært styreleder for AKKS Stavanger og aktiv i AKKS som lærer i flere år, og er nå styreleder for Musikkfest Stavanger og styremedlem i Rogaland Musikkråd. Hun er også kursholder for NKA. Mariann startet sin karriere som frivillig på studenthuset Vaskeriet i Kristiansand og har vært (og er) frivillig på en rekke festivaler. 

Mia Eriksen
Mia Eriksen
Styremedlem

Mia kommer fra Vannøya og jobber som produsent på Tvibit i Tromsø. Tvibit huser flere organisasjoner og festivaler, som Bukta, Rakettnatt og Tromsø Jazzfestival, og jobber med egenkraftmobilisering og prosjektbasert medvirkning rettet mot unge mennesker, samt tilbyr et bredt tilbud for kreative mennesker i Tromsø. Mia er utdannet kulturprosjektleder og Music Management fra Høyskolen i Hedmark og Høyskolen i Lillehammer. Hun har vært innom de fleste festivalene i Tromsø, og har noe erfaring fra musikkbransjen. Hun har sittet i styret til Samdrift, Insomnia festivalen og NUFF (Nordisk Ung Filmfestival).

Alexandra Archetti Stølen
Alexandra Archetti Stølen
Styremedlem

Alexandra er festivalsjef for Oslo World, en stilling hun har hatt siden 2006. Hun er også arrangør og eier av Barnas verdensdager Oslo og nettverket Barnas verdensdager Norge. Hun er medarrangør av Beirut & Beyond International Music Festival i Libanon (startet i 2013) og grunnlegger av asylmottakfestivalene kalt Vårt Nabolag (arrangert 12 ganger på flere mottak i Norge). Stølen var president i Forum of Worldwide Music Festivals i perioden 2011-2018. Hun har hatt en rekke styreverv og sittet i styret i NKA i to perioder.

Therese Østby Haugen
Therese Østby Haugen
Styremedlem

Therese er oppvokst i Molde og flyttet tilbake for snart fire år siden for å jobbe som produsent for Molde Internasjonale Jazzfestival. Hun har studert sosialantropologi ved NTNU og Kultur og prosjektledelse på Lillehammer. Østby Haugen har tidligere jobbet i TV-bransjen hos ulike produksjonsselskaper. Hun har ett stort hjerte for frivilligheten og har jobbet frivillig for flere festivaler. I tillegg sitter hun som styremedlem i Tempo på andre året.

Herman Ekle Lund
Herman Ekle Lund
Styremedlem

Herman har vært vara til styret i NKA siden 2016 og ble styremedlem i 2019. Han har erfaring som daglig leder for konsertscenen Musikkflekken og har innehatt leder- og mellomlederverv i ulike norske festivaler, samt mange andre oppdrag og engasjementer innenfor kulturfeltet. Til daglig jobber han i WWF Verdens naturfond. I tillegg er han kommunestyrerepresentant for Miljøpartiet De Grønne i Drammen. Han sitter i styret og programkomiteen til Kongsberg Jazzfestival og er miljøkoordinator for festivalen Plenen i Drammen.

Merete Moum Lo
Merete Moum Lo
Styremedlem

Merete er daglig leder i Pstereo i Trondheim. Hun har en bachelorgrad i kulturarbeid, kombinert med hundrevis av frivilligtimer på Kroa i Bø. Hun er gründer og styreleder for barnefestivalen Juba Juba, var med på å starte Byscenen i Trondheim og jobbet som daglig leder der de første fire årene. Hun er styremedlem i Festivalnettverk Trøndelag, medeier i Festningen og Livesentralen i Trondheim, samt i bryggeriet MonkeyBrew.

Trym Grydeland
Trym Grydeland
1. vara

Trym har en nybakt bachelorgrad i kultur og ledelse fra Universitetet i Sørøst-Norge, og har erfaring fra arrangementsproduksjon i festival -og konsertfeltet. Han har vært bookingansvarlig på Kroa i Bø, praktikant på Røverstaden og hos by:Larm, og er ansatt i produksjonscrewet på Parkteatret. Ved siden av studier og jobb har han arrangert en rekke klubbkvelder i Bø, Bergen og Oslo.

Åsa Paaske Gulbrandsen
Åsa Paaske Gulbrandsen
2. vara

Åsa har en bred bakgrunn fra ulike roller i små og store festivaler i både Oslo, Tønsberg og Molde. Hun har erfaring fra konsertproduksjon og forskjellige klubbarrangører i Tønsberg og Oslo, i tillegg til omreisende prosjekter for SALT. Hun har i en årrekke jobbet med Miniøya i Oslo og har vært en sentral aktør i oppstarten av barnefestivalen Rabalder i Molde.

Torgeir Ekeland
Torgeir Ekeland
3. vara

Torgeir har jobbet som konsertarrangør, prosjektleder, agent og artistmanager siden 2005. Utdannet fra LIPA, og har vært daglig leder for Studenthuset City Scene mellom 2011 til 2015 og festivalsjef og bookingansvarlig for Aronnesrocken siden 2007 - en rolle han fortsatt har. Driver nå et eget foretak, Hedline Arts, hvor han forvalter karrièrene til flere samiske artister, og er medeier/daglig leder i platebutikken Puskas Musikk i Alta.