Valgt på Landsmøtet i Stavanger 18. oktober 2019.

Ivar Chelsom Vogt
Ivar Chelsom Vogt
Styreleder
Mia Eriksen
Mia Eriksen
Styremedlem

Mia kommer fra Vannøya og jobber som produsent på Tvibit i Tromsø. Tvibit huser flere organisasjoner og festivaler, som Bukta, Rakettnatt og Tromsø Jazzfestival, og jobber med egenkraftmobilisering og prosjektbasert medvirkning rettet mot unge mennesker, samt tilbyr et bredt tilbud for kreative mennesker i Tromsø. Mia er utdannet kulturprosjektleder og Music Management fra Høyskolen i Hedmark og Høyskolen i Lillehammer. Hun har vært innom de fleste festivalene i Tromsø, og har noe erfaring fra musikkbransjen. Hun har sittet i styret til Samdrift, Insomnia festivalen og NUFF (Nordisk Ung Filmfestival).

Mariann Bjørnelv
Mariann Bjørnelv
Nestleder

Mariann er daglig leder på Folken i Stavanger og et utdannet innen både økonomi og musikk. Hun jobber også med en rekke festivaler, deriblant Skral, Findings, Utopia og Mablis, og har tidligere jobbet for Quart, Eikerapen Roots Festival og Hove. Hun har vært styreleder for AKKS Stavanger og aktiv i AKKS som lærer i flere år, og er nå styreleder for Musikkfest Stavanger og styremedlem i Rogaland Musikkråd. Hun er også kursholder for NKA. Mariann startet sin karriere som frivillig på studenthuset Vaskeriet i Kristiansand og har vært (og er) frivillig på en rekke festivaler. 

Alexandra Archetti Stølen
Alexandra Archetti Stølen
Styremedlem

Alexandra har vært festivalsjef for Oslo World siden 2006.I dag fremstår festivalen som den fremste verdensmusikkfestivalen–ikke bare i Norge, men i Norden og Europa, og festivalen ble i 2015, for 6. år på rad, kåret til å være blant de 25 beste internasjonale festivalene av britiske Songlines musikkmagasin. Hun er svært engasjert i den kulturpolitiske diskursen. Ble valgt til president i sin tredje periode av det Europeiske Forumet for verdensmusikkfestivaler som består av 57 festivaler fra 31 land i 2016.

Therese Østby Haugen
Therese Østby Haugen
Styremedlem
Trym Grydeland
Trym Grydeland
1. vara
Herman Ekle Lund
Herman Ekle Lund
Styremedlem

Herman er rådgiver i Kulturmeglerne, og styremedlem i Konsertforeningen Strømsø. Han har blant annet tidligere jobbet i Lund Gruppen Arrangement og på klubbscenen Musikkflekken i Sandvika som daglig leder. Tidligere har han hatt ulike oppdrag for bl.a. Pstereo, klubbscenene Blæst og Byscenen i Trondheim, Midtnorsk Jazzsenter og en rekke artister. Han har også gjort markedsføringsoppdrag for bla Forsvaret, NTNU og Technoport-miljøkonferansen, samt at han har jobbet som freelancejournalist. Herman er også politisk aktiv i Miljøpartiet de Grønne.

Merete Moum Lo
Merete Moum Lo
Styremedlem

Merete er daglig leder av Pstereo i Trondheim. Hun har en bachelorgrad i Kulturarbeid fra Bø i Telemark, kombinert med hundrevis av frivilligtimer på Kroa i Bø. Gründer og styreleder av barnefestivalen Juba Juba. Var med å starte Byscenen i Trondheim og jobbet som daglig leder der de første fire årene. Styremedlem i Festivalnettverk Trøndelag. Medeier i nyoppstartede Festningen og bryggeriet MonkeyBrew.

Torgeir Ekeland
Torgeir Ekeland
3. vara

Har jobbet som konsertarrangør, prosjektleder, agent og artistmanager siden 2005. Utdannet fra LIPA, og har vært daglig leder for Studenthuset City Scene mellom 2011 til 2015 og festivalsjef og bookingansvarlig for Aronnesrocken siden 2007 - en rolle han fortsatt har. Driver nå et eget foretak, Hedline Arts, hvor han forvalter karrièrene til flere samiske artister, og er medeier/daglig leder i platebutikken Puskas Musikk i Alta.

Åsa Paaske Gulbrandsen
Åsa Paaske Gulbrandsen
2. vara