Valgt på Landsmøtet på Thon Hotel Halden 11. oktober 2018.

Jon gotteberg
Jon gotteberg
Styreleder

Jon kommer fra Bærum og bor i Kristiansand, der han jobber som kultursjef i Studentsamskipnaden i Agder. SiA drifter Østsia, Bluebox og Pir6 i Kristiansand og Grimstad. Tidligere har Jon jobbet med Kroa i Bø, Quartfestivalen, Det Norske Studentersamfund og Parkteatret Scene. Han har innehatt mange ulike verv i NKA siden 2002, de siste årene også som kursholder. I tillegg er Jon bookingansvarlig for bransjetreffet Sørveiv i Kristiansand. Har sittet i styret siden 2014. 

Mia Eriksen
Mia Eriksen
Styremedlem

Mia kommer fra Vannøya og jobber som produsent på Tvibit i Tromsø. Tvibit huser flere organisasjoner og festivaler, som Bukta, Rakettnatt og Tromsø Jazzfestival, og jobber med egenkraftmobilisering og prosjektbasert medvirkning rettet mot unge mennesker, samt tilbyr et bredt tilbud for kreative mennesker i Tromsø. Mia er utdannet kulturprosjektleder og Music Management fra Høyskolen i Hedmark og Høyskolen i Lillehammer. Hun har vært innom de fleste festivalene i Tromsø, og har noe erfaring fra musikkbransjen. Hun har sittet i styret til Samdrift, Insomnia festivalen og NUFF (Nordisk Ung Filmfestival).

Mariann Bjørnelv
Mariann Bjørnelv
Styremedlem

Mariann er daglig leder på Folken i Stavanger og et utdannet innen både økonomi og musikk. Hun jobber også med en rekke festivaler, deriblant Skral, Findings, Utopia og Mablis, og har tidligere jobbet for Quart, Eikerapen Roots Festival og Hove. Hun har vært styreleder for AKKS Stavanger og aktiv i AKKS som lærer i flere år, og er nå styreleder for Musikkfest Stavanger og styremedlem i Rogaland Musikkråd. Hun er også kursholder for NKA. Mariann startet sin karriere som frivillig på studenthuset Vaskeriet i Kristiansand og har vært (og er) frivillig på en rekke festivaler. 

Alexandra Archetti Stølen
Alexandra Archetti Stølen
Styremedlem

Alexandra har vært festivalsjef for Oslo World siden 2006.I dag fremstår festivalen som den fremste verdensmusikkfestivalen–ikke bare i Norge, men i Norden og Europa, og festivalen ble i 2015, for 6. år på rad, kåret til å være blant de 25 beste internasjonale festivalene av britiske Songlines musikkmagasin. Hun er svært engasjert i den kulturpolitiske diskursen. Ble valgt til president i sin tredje periode av det Europeiske Forumet for verdensmusikkfestivaler som består av 57 festivaler fra 31 land i 2016.

Thomas Litangen
Thomas Litangen
Styremedlem

Thomas kommer fra Bodø og driver plateselskapet «Audun og Thomas» og er prosjektleder for Antihype. Han jobber også med booking og management for flere artiter. Thomas var booking- og markedsføringsansvarlig for klubbscenen Sinus i Stormen Konserthus i flere år, og har vært tilknyttet Parkenfestivalen siden 2006. Han har vært festivalsjef for Folk og Fisk, partner i Beyond Records AS og har flere år bak seg som frivillig i X Rockeklubb og Decent Booking. Utdannet grafisk designer og har spilt trommer i Kråkesølv.

Bo Terje Hustoft
Bo Terje Hustoft
Styremedlem

Bo er oppvokst i Bodø, men bor i Oslo. Studerte Kultur og Engelsk i Bø i Telemark. Var engasjert i Kroa i Bø med bl.a. ett år i styret. Jobbet noen år i Asker kommune etter studiene. Først som fritidssenterleder, og så som kulturkonsulent med ansvar for programmet på kulturhuset i Asker, samt tilskudd til lokale kulturorganisasjoner. Har jobbet for Auditorium AS (Rockefeller, John DEE og Sentrum Scene) siden 2001. Primært på booking, men er involvert i mange sider i av driften.

Herman Ekle Lund
Herman Ekle Lund
1. vara

Herman er rådgiver i Kulturmeglerne, og styremedlem i Konsertforeningen Strømsø. Han har blant annet tidligere jobbet i Lund Gruppen Arrangement og på klubbscenen Musikkflekken i Sandvika som daglig leder. Tidligere har han hatt ulike oppdrag for bl.a. Pstereo, klubbscenene Blæst og Byscenen i Trondheim, Midtnorsk Jazzsenter og en rekke artister. Han har også gjort markedsføringsoppdrag for bla Forsvaret, NTNU og Technoport-miljøkonferansen, samt at han har jobbet som freelancejournalist. Herman er også politisk aktiv i Miljøpartiet de Grønne.

Merete Moum Lo
Merete Moum Lo
2. vara

Merete er daglig leder av Pstereo i Trondheim. Hun har en bachelorgrad i Kulturarbeid fra Bø i Telemark, kombinert med hundrevis av frivilligtimer på Kroa i Bø. Gründer og styreleder av barnefestivalen Juba Juba. Var med å starte Byscenen i Trondheim og jobbet som daglig leder der de første fire årene. Styremedlem i Festivalnettverk Trøndelag. Medeier i nyoppstartede Festningen og bryggeriet MonkeyBrew.

Torgeir Ekeland
Torgeir Ekeland
3. vara

Har jobbet som konsertarrangør, prosjektleder, agent og artistmanager siden 2005. Utdannet fra LIPA, og har vært daglig leder for Studenthuset City Scene mellom 2011 til 2015 og festivalsjef og bookingansvarlig for Aronnesrocken siden 2007 - en rolle han fortsatt har. Driver nå et eget foretak, Hedline Arts, hvor han forvalter karrièrene til flere samiske artister, og er medeier/daglig leder i platebutikken Puskas Musikk i Alta.