Illustrasjonsbilde fra Norske Konsertarrangørers landsmøte 2016. Foto: Ida Thoresen.
Illustrasjonsbilde fra Norske Konsertarrangørers landsmøte 2016. Foto: Ida Thoresen.

Landsmøte 2022

07.03.2022

22. april gjennomfører Norske Konsertarrangører landsmøte for våre medlemmer på Det Gamle Biblioteket i Oslo.

Landsmøte 2022

I egen e-post 22. februar ble alle medlemmer innkalt til Norske Konsertarrangørers landsmøte, som gjennomføres fredag 22.04.2022 kl. 14. Møtet gjennomføres på Det Gamle Biblioteket i Oslo, og vi regner med at møtet vil avsluttes senest kl. 16, under forutsetning av endt saksbehandling. Vi håper så mange som mulig vil ta turen til Oslo for å delta på landsmøtet og jubileumsfesten dagen etter, men det vil også være mulig å delta på landsmøtet digitalt via Zoom.

NKA er en demokratisk styrt organisasjon, med landsmøtet som øverste organ. Det betyr at det er medlemmene som bestemmer de overordnede rammene for NKAs virksomhet. På Landsmøtet 2022 vil styret blant annet legge frem utkast til en ny overordnet strategi for Norske Konsertarrangører, og sånn sett er dette et ekstra viktig og retningsgivende landsmøte. Medlemmer kan også på selvstendig grunnlag melde inn saker og forslag til vedtektsendringer som de vil ha behandlet på landsmøtet. Fristen for å melde inn forslag til saker utløp 22. mars.

TIL DAGSORDEN OG SAKSPAPIRER

 

Stemmerett

For å ha stemmerett på landsmøtet må medlemskontingent for 2022 være betalt. Medlemmer skal allerede ha fått tilsendt e-post med informasjon om oppdatering av medlemskapet. Ordinære medlemmer kan sende inntil to delegater. Delegater har tale- og forslagsrett, samt stemmerett. I tillegg kan alle medlemmer sende observatører som har tale- og forslagsrett. Fullmaktstemmer er ikke tillatt.


Norske Konsertarrangørers vedtekter kan leses her.

Meld deg på landsmøtet her

 

Jubileumsfest

Vi minner også om at alle medlemmer, venner, samarbeidspartnere og øvrige bransjekollegaer er hjertelig velkommen til NKAs jubileumsfest 23. april, som er dagen etter landsmøtet. Vi fyller 40 år og inviterer til en kveld fullspekket med overraskelser, på Det Gamle Biblioteket i Oslo. Påmelding og mer informasjon om festen finner du her.