#

International Live Music Conference 2022

07.03.2022

Årets International Live Music Conference (ILMC) går av stabelen 26.-29. april i London. 

En av de ledende globale møteplassene for livebransjen gjennomføres igjen som et fysisk arrangement, etter den digitale utgaven i 2021. Fra 26.–29. april samles over 1800 ledende promotører, agenter, venuer, festivaler, managere og mange flere til en konferanse bestående av møter, paneler, foredrag, speedmøter, showcaser og andre arrangementer. 

Norske Konsertarrangører deltar på årets konferanse med to delegater og vil delta i panel om den nåværende organiseringen av musikkbransjen, og om denne burde endres. Kontakt oss gjerne dersom du er delegat og ønsker et møte i løpet av konferansen i London.

TIL ILMC

 

Konferanseprogram

Årets program er nesten klart og innledere slippes fortløpende frem mot konferansen. Programmet under den 34. utgaven av ILMC inkluderer blant annet gjenåpning etter koronapandemien, publikumssikkerhet, billettering, blokkjedeteknologi og NFT-er, arenaer og nybygg, merkevarebygging, livestrømming, artistutvikling og metaverse.

I tillegg er det et sterkt fokus på bærekraft i år, ettersom Green Events & Innovations-konferansen arrangeres på den siste dagen av ILMC, der alle delegater er velkommen til å delta. Her kan du blant annet få med deg en samtale med Brian Eno og Aurora, om å utnytte kraften i musikken til fordel for miljøet.