#

Nytt og oppdatert innhold i Arrangørwikien

16.06.2021

I samarbeid med vår juridiske samarbeidspartner, Bing Hodneland, har NKA gjennomført en grundig gjennomgang og oppdatering av alt juridisk materiale i Arrangørwikien. Det nye innholdet er eksklusivt for våre medlemmer. 

Arrangørwikien har nå fått en grundig gjennomgang og inneholder flere rykende ferske kapittel om blant annet ansatte og arbeidsrett, leieforhold, musikkrettigheter, personvern og markedsføringsrett. I tillegg til det juridiske innholdet har vi gjort en oppdatering og revidering av Identitetshåndboka - Kunsten å vera seg sjølv, som nå kan leses digitalt i Arrangørwikien.

I forbindelse med oppdateringen har derfor alle medlemmer fått egen innlogging til de passordbeskyttede sidene. Hvert medlem har én konto som knyttes til virksomhetens registrerte e-postadresse, som ble oppdatert i forbindelse med medlemsfornyelsen. Alle medlemmer skal ha mottatt innloggingsdetaljer på denne e-postadressen. Tidligere tildelt brukernavn og passord vil ikke være mulig å bruke etter 16. juni. Medlemmer som ikke har betalt medlemskontingent vil ikke motta brukernavn og passord før faktura er betalt og betalingen registrert i våre systemer. Ta kontakt via e-post dersom dere har spørsmål knyttet til dette. 

Klikk her for å komme til Arrangørwikien