#

Nøkkeltall og oppdatering av medlemskap for 2021

05.03.2021

I forbindelse med medlemskapet i Norske Konsertarrangører ber vi om at alle medlemmer kvalitetssikrer informasjonen vi har registrert for deres organisasjon.

Medlemskontingenten for 2021 sendes ut så snart dette skjemaet er sendt inn og medlemskapet for 2021 er først gyldig etter at kontingenten er betalt. Skjema for oppdatering av medlemskapet er sendt per e-post fra medlemssystemet StyreWeb. Sjekk gjerne siste påminnelse sendt ut onsdag 3. mars for mer informasjon og tilgang til skjema. Kontakt oss dersom du har spørsmål. 


Nytt i 2021 er at medlemmer vil få tilsendt brukernavn og passord for innlogging på vår nettside etter at kontingenten er betalt. Som innlogget bruker vil du få tilgang til flere medlemsfordeler og alt innhold i vår Arrangørwiki.

 

Nøkkeltall

Fra 2021 hentes tall til vårt statistikkarbeid også fra skjema for oppdatering av medlemskapet. Vi ber derfor om at dere svarer så presist som mulig, men understreker at et godt estimat er godt nok. Oppdaterte tall for hva medlemmene og arrangørfeltet representerer er avgjørende for at vi i NKA skal kunne drive et effektivt og kunnskapsbasert interessepolitisk arbeid.

 

Kontakt oss