#

Medlemstilbud: 15% rabatt på digitalt delegatpass til International Live Music Conference

02.02.2021

Programmet for årets International Live Music Conference (ILMC) tar form, og gjennom vårt partnerskap får alle medlemmer av Norske Konsertarrangører nå 15% rabatt på delegatpass til konferansen. 

En av de ledende globale møteplassene for livebransjen gjennomføres i 2021 som en virtuell konferanse. Fra 3.–5. mars samles over 1000 ledende promotører, agenter, venuer, festivaler, managere og mange flere til en tredagers digital konferanse. Programmet vil bestå av møter, paneler, foredrag, speedmøter, showcaser og andre arrangementer. 

Selv om ILMC historisk sett er et arrangement som arrangeres fysisk i London for spesielt inviterte, vil de gjennom årets virtuelle utgave åpne dørene for fagfolk på tvers av bransjen.

 

Konferanseprogram

Årets program består av over 50 paneler, 200 talere og over 10 timer med showcaser. Alle delegater er i tillegg invitert til å delta på livebransjens Oscar utdeling – The Arthur Awards 2021. Utdelingen vil livestrømmes fra Royal Albert Hall i London torsdag 4. mars.

Klikk her for fullt konferanseprogram. Informasjon om innledere som Irving Azoff (Azoff Music) og Klaus-Peter Schulenberg (CTS Eventim), Emma Banks (CAA) og Bob Lefsetz, finner du her

Alle delegater får mulighet til å matche med og komme i kontakt med relevante personer, sette opp egen konferansedagbok og det vil være mulig å planlegge møter på forhånd eller som umiddelbare videomøter underveis i konferansen. Konferanseprogrammet blir værende tilgjengelig "on demand" i en måned etter konferansen er ferdig, slik at man har mulighet til å få med seg alt, uavhengig av om du deltar på parallelle sesjoner eller møter som overlapper med konferanseprogrammet.

 

Rabatt for medlemmer av NKA

Medlemmer av Norske Konsertarrangører får 15% rabatt ved registrering til ILMC. Ta kontakt med NKA per e-post for å få tilsendt gyldig rabattkode.

Ytterligere informasjon om årets ILMC finnes på deres nettside. For spørsmål om konferansen ta direkte kontakt med ILMC per e-post registration@ilmc.com.