#

Arrangørkonferansen 2021 // Hamar 12.-13. november

19.05.2021

Hamar kulturhus skal være lokalt vertskap for Arrangørkonferansen 2021. Norske Konsertarrangørers årlige konferanse er den største og viktigste møteplassen for landets arrangørbransje. 

Viktig møteplass

Hvert år inviterer vi lokale arrangører til å være vertskap for konferansen og i år tar vi turen til Innlandet og Hamar kulturhus. Tone Østerdal, daglig leder i Norske Konsertarrangører, ser frem til å samle arrangørfeltet på Hamar og håper på en konferanse med litt færre smittevernrestriksjoner enn i fjor.

- Etter over et år i krise er det viktigere enn noen gang å samles for å utveksle erfaringer, utvikle gode samarbeid, holde hverandre oppdatert og se fremover. Vi går mot lysere tider og verdien av å møte bransjekollegaer er uvurderlig, særlig med tanke på den ekstreme situasjonen bransjen har stått i det siste året. Det har gått lang tid mellom de fysiske møtene, og vi ser alle frem til flere fysiske møteplasser utover høsten - både for faglig påfyll, gode diskusjoner, og ikke minst det sosiale. Norske Konsertarrangører har som kompetanse- og interesseorganisasjon samlet og styrket arrangørfeltet i snart 40 år, og vi er stolte over å kunne tilby Arrangørkonferansen som en unik arena for arrangører fra hele landet. Nå gleder vi oss til å se hva Hamar har å by på, sier Østerdal.

Som kjent er flere bransjearrangementer litt i flyt som følge av koronasituasjonen og arrangeres på nye datoer i 2021. Dette påvirker også årshjulet til Norske Konsertarrangører, og for å tilpasse oss situasjonen arrangeres konferansen noen uker senere enn tidligere år. Denne gangen møtes vi 12.-13. november, og ser frem til å samle hundrevis av arrangører på Hamar for å dele erfaringer og videreutvikle arrangørfeltet i Norge.

 

Arrangementsbyen

Hamar er en aktiv kulturby med lange og gode tradisjoner innen arrangementer, både når det kommer til idretts- og kulturarrangementer. Byen har et mangfold av festivaler, og flere store kulturarrangementer finner sted i Vikingskipet. Et viktig og naturlig midtpunkt i Innlandets kulturliv er Hamars storstue, Hamar Kulturhus. Huset er byens største og viktigste møteplass for kunst og kultur, og sammen med andre dyktige aktører i byen sørger kulturhuset for et tettpakket og spennende kulturprogram til folket - året rundt.

- Siden mars 2020 har det vært stillstand og lite mulighet til å ta imot gjester og publikum. Vi har rett og slett sittet et helt år på lading og er nå fulladet og klare til å ta imot gjester igjen – og ikke minst Arrangørkonferansen 2021, sier Terje Gloppen, kulturhusleder på Hamar kulturhus.

  

Hold av helgen

Sammen med Norske Konsertarrangører satser Hamar kulturhus på en storslått og viktig helg hvor vi skal se fremover og styrke et samlet arrangørfelt.

- Vi ønsker dere hjertelig velkommen til oss på Hamar kulturhus i november, avslutter Gloppen.

Arrangørkonferansen går av stabelen 12.-13. november 2021. Dette vil du ikke gå glipp av, så hold av helgen! Påmeldingen åpner i juni.