Illustrasjonsbilde: bildet er tatt av Viktor Ivanchenko fra Pixabay.
Illustrasjonsbilde: bildet er tatt av Viktor Ivanchenko fra Pixabay.

Vi utvider kurstilbudet med kurs innen smittevern

14.10.2020

Smittevern står i fokus, og vil prege livene våre i uoverskuelig fremtid. Vi utvider nå kurstilbudet med et nytt kurs innen smittevern. 

 

Når den nye stimuleringsordningen kommer på plass håper vi at stadig flere vil kunne sette i gang med å planlegge nye arrangementer fremover. Da er det viktig å være rustet med god kunnskap, et solid planverk og gode rutiner innen smittevern. Våre kursholdere har gjort et dypdykk i informasjon og erfaringer fra både inn- og utland, og vil vise hvordan vi på best mulig måte kan legge til rette for trygge arrangementer med godt smittevern, for både publikum, ansatte og andre involverte.

Kurset vil ta for seg lover, regler, råd og veiledning, og slik sette rammene for smittevernarbeidet. Her inngår det forberedende arbeidet knyttet til arrangementene, med analyser og planlegging av tiltak, samt dokumentasjon og operasjonalisering, hvor vi ser på hvordan man kan sette planene ut i livet. Kurset vil også se på hvordan man kan kvalitetssikre tiltak, rutiner og regler.

Etter kurset vil du sitte igjen med kunnskap og forståelse for prosessen rundt smittevernarbeidet, samt gode og konkrete verktøy som du kan bruke i egen organisasjon.

Kurset er utviklet og ledes av Jørgen Aass, Svein-Egil Hernes og Stian Strømseth.

 

Smittevernkurs kan bestilles som et eget kurs for den enkelte organisasjon, fysisk eller digitalt, for både medlemmer og eksterne aktører. Bruk kontaktskjema på våre nettsider for å booke kurs til din organisasjon eller ta kontakt på nyaling@konsertarrangor.no dersom dere har spørsmål.

 

Online smittevernkurs

I forbindelse med lanseringen av kurset inviterer vi til gratis online smittevernkurs for våre medlemmer. Det vil holdes to kurs, den 3. november og 5. november 2020. Kursene har et begrenset antall plasser og er gratis for medlemmer av Norske Konsertarrangører. Påmeldingsfrist for online smittevernkurs er 28.oktober

 

Kurs 1 - FULLT:
Dato: 03.11.20
Tid: 09:00 - 13:00
Sted: Zoom

Kurs 2 - FULLT:
Dato: 05.11.20
Tid: 12:00 - 16:00
Sted: Zoom

 

Begge kursene er nå fulltegnet. Send e-post til nyaling@konsertarrangor.no dersom du ønsker å stå på venteliste.