Administrasjonen i NKA fikk i 2019 besøk av fotograf i ens ærend et hyggelig julebilde. Kleint. Foto: Ellen Lorenzen.
Administrasjonen i NKA fikk i 2019 besøk av fotograf i ens ærend et hyggelig julebilde. Kleint. Foto: Ellen Lorenzen.

Takk for i år - med kåring av årets album

18.12.2020

Nå er det like før vi i Norske Konsertarrangører avslutter arbeidsåret 2020 og tar juleferie. Vi skal lade batteriene etter et hektisk og krevende år. Aktivitetsnivået har vært skyhøyt, og til tross for et år utenom det vanlige er det gledelig at organisasjonen har satt nok en medlemsrekord. Det betyr at fellesskapet av arrangører som blir med inn i 2021 er større og sterkere enn noen gang. 

Vi vil takke for alt godt samarbeid i året som snart har gått, og for det fabelaktige arbeidet dere medlemmer gjør hver eneste dag! Selv om dette året skriver seg inn i historien som galskapens år, så har vi gang på gang blitt mektig inspirert og imponert over alt det dere medlemmer har fått til. Profesjonaliteten og stå på-viljen som dere har er sjelden vare. Vi bøyer oss i støvet. 2020 har vært kaotisk og vanskelig, men det ser heldigvis noe lysere ut i 2021. På nyåret fortsetter arbeidet med å skape gode konsertopplevelser for alle. Vi er klare!

Julestengt

Vi tar juleferie fra 21. desember og er tilbake 4. januar. E-postadressen post@konsertarrangor.no blir sjekket regelmessig frem til julaften. Er det krise så send en sms. Kontaktinformasjon finner du her.

 

En slags julegave: nytt innhold i Arrangørwikien

På tampen av året ble Arrangørwikien oppdatert med nytt innhold om spons og en sjekkliste med viktige juridiske aspekter vedrørende strømming av konserter. Det er Torstein Løvlid fra The Oslo Way og advokatselskapet Bing Hodneland som har bistått med oppdateringen. Det var midler fra KOMP som gjorde denne oppdateringen mulig. Klikk deg inn i Arrangørwikien for litt faglig påfyll i julen. 

OBS: Vi holder for tiden på med en oppgradering og omstrukturering av Arrangørwikien som vi gleder oss til å vise frem i 2021.  

 

Årets favoritter

I år har vi dessverre måttet bryte med tradisjonen om å oppsummere våre beste konsertopplevelser fra året som har gått. Selv om det var begrenset med live-opplevelser i 2020 ble det gitt ut mye god musikk, og noen album har blitt spilt mer enn andre. Derfor har vi utfordret hverandre på å kåre årets norske album og årets internasjonale album fra 2020. Det er ikke, under noen omstendigheter, lov til å begrunne sine valg.  

 

Mariann
Årets norske album: Kanaan - Double Sun/Odense Sessions
Årets internasjonale album: Holy Motors: Horse

Anders
Årets norske album: The Good The Bad and The Zugly -  Algorithm & Blues
Årets internasjonale album: Phoebe Bridgers - Punisher 

Tone
Årets norske album: Cezinando - Et godt stup i et grunt vann
Årets internasjonale album: Taylor Swift - folklore 

Nyaling
Årets norske album: Emilie Nicolas - Let Her Breathe
Årets internasjonale album: Phlake - The Illegal Download of Your Soul


Andreas
Årets norske album: Motorpsycho - The All is One
Årets internasjonale album: All Them Witches - Nothing as the Ideal

God jul!