#

Møt oss på Sørveiv 30.- 31. oktober 2020

28.10.2020

Musikkshowcasefestivalen Sørveiv arrangeres for tiende gang 30.- 31. oktober i Kristiansand. Norske Konsertarrangører (NKA) er samarbeidspartner på det faglige programmet og arrangerer i tillegg koronavennlig møteplass for bransjen.

Musikkshowcasefestivalen Sørveiv ble etablert i 2010. Siden da har festivalen blitt stadig mer relevant for oppdagelsen av nye musikktalenter fra Norden. Festivalen har over tid blitt kjent for sin brede appell og ferske og lovende artister hovedsaklig fra de nordiske landene, men også fra Tyskland og resten av Europa. Visjonen er å skape en festival med bred sjangerdekning og unike artister med store kvaliteter som de mener vil gjøre det stort i fremtiden. 

Årets festival og konferanse blir i likhet med alt annet dette året, litt annerledes. Men, selv om det blir litt færre band og ikke like mange deltakere på konferansen, er vi sikre på at det blir magiske konserter i Kristiansand og en trygg møteplass for musikkbransjen der det kan samsnakkes, diskuteres mellom slaga med faglig input. NKA presenterer en arrangørsamtale om koronalivet for arrangørene og veien videre på lørdag 31. oktober.

Ta gjerne kontakt med oss for en prat under Sørveiv. Vi gleder oss! 

Ta meg til sørveiv