Illustrasjonsbilde. Bildet er tatt av Jagrit Parajuli fra Pixabay.
Illustrasjonsbilde. Bildet er tatt av Jagrit Parajuli fra Pixabay.

Medlemstilbud: Webinarserie - Ledelse i annerledestiden

20.05.2020

Konsekvensene av covid-19 har ført til en ny arbeidshverdag for mange ledere. De fleste står nå i en svært krevende situasjon med stadig flere og nye utfordringer. Norske Konsertarrangører kjører nå i gang med en unik webinarserie for ledere i en tid hvor covid-19 preger alles hverdag. Programmet vil gi ledere et fora for erfaringsutveksling, faglig påfyll og lederutvikling. Her vil det være rom for å dele erfaringer og tanker fra de siste månedene. Samlingene vil gi deg verktøy for både leder- og organisajonsutvikling, slik at dere kan rette blikket fremover og jobbe videre under de forholdene som følger av en pandemi.

 

Programmet gjennomføres som en webinarserie med flere samlinger. Deltakerne deles inn i grupper på inntill 12 deltakere. Gruppene settes sammen ut fra blant annet ledererfaring, organisjonsform, størrelse og antall ansatte/frivillige, slik at alle skal få best mulig utbytte av programmet ut fra den enkeltes utganspunkt og forutsetninger. Dette er et unikt tilbud kun for NKAs medlemmer.

Programmet er utviklet og ledes av Ketil Hvindenbråten fra Kontrast Coaching. Ketil har bred erfaring som arrangør fra blant annet Slottfjell, Mablisfestivalen og Fredvika, og har vært kursholder for Norske Konsertarrangører i en årrekke. I tillegg har han over ti års erfaring fra mental trening og organisasjonsbygging som sertifisert coach i Kontrast Coaching.


Webinar for ledere i musikknæringen

Programmet passer for daglig ledere, festivalsjefer og kunstneriske ledere. Daglig ledere i frivillige organisasjoner vil også tilhøre denne gruppen. Gruppen vil deles i to og tidspunkt for den enkelte vil derfor avgjøres når gruppefordeling er fastsatt. Sørg derfor for at begge tidspunktene passer. Informasjon om gruppefordeling og tidspunkt sendes ut i god tid før oppstart.
Dato: 27. mai, 3. juni og 10. juni.
Tid: 10:00 – 12:00 eller 13:00 – 15:00


Webinar for ledere i tillitsverv/engasjement

Programmet passer for deg som er leder i kraft av et verv som styreleder eller styremedlem, eller som har et engasjement som gruppeleder. Daglig ledere i frivillige organisasjoner bør melde seg på programmet for ledere i musikknæringen.
Dato: 28. mai og 11. juni
Tid: Kl. 18:00 – 20:00


Meld deg på
Påmeldingsfrist: 22. mai 2020 kl. 14:00
Pris: Gratis