#

Gratis webinar: Ny funksjonalitet fra arrangørverktøyet Jetty

22.10.2020

Vår samarbeidspartner Jetty leverer er et skybasert planleggings- og styringsverktøy for arrangører. Siden oppblomstringen av covid-19 har Jetty jobbet iherdig med utviklingen av ny funksjonalitet som innebærer produksjon av skreddersydde akkrediterings- og adgangskort direkte fra Jetty. Meld deg på gratis webinar for mer informasjon om Jetty og deres nyutviklede funksjonalitet med kortproduksjon.

Gratis webinar

I løpet av webinaret vil du få en kort introduksjon av Jetty, samt veiledning i hvordan du på en enkel måte kan produsere skreddersydde kort i systemet. Eksempler på hva du kan lage er parkeringsbevis, akkrediteringskort, pressebevis osv.  

Tid: Tirsdag 3. november kl. 10:00-10:30
Språk: Engelsk
Sted: Videolink - Zoom
Pris: Gratis

Påmelding

Det vil være mulig å stille spørsmål underveis i webinaret. Det er også mulig å sende inn spørsmål i forkant til hello@jetty.se. 

 

Mer om Jetty og rabattavtalen med NKA

Jetty er et skybasert planleggings- og styringsverktøy for arrangører. Systemet er modulbasert, skalerbart og dynamisk for å imøtekomme behovet til mange ulike type arrangører. Verktøyet gjør arrangørhverdagen enklere ved å holde stab og øvrige interessenter oppdatert og informert i sanntid. 

Medlemmer av Norske Konsertarrangører får 25% rabatt på veiledende priser for bruk av Jetty. Rabattavtalen med NKA er eksklusiv i Norge.

Les mer om jetty og medlemstilbudet her