#

Vill Vill Vest 2019 - rabatt for NKA-medlemmer

28.05.2019

Musikkfestivalen Vill Vill Vest arrangeres i Bergen 26.-28. september 2019. Norske Konsertarrangører er samarbeidspartner om konferanseinnhold og arrangerer møteplass for bransjen. NKA-medlemmer får rabatt på delegatpass.

Under den nasjonale musikkfestivalen vil spennende og aktuelle artister fra hele Norge spille på flere av Bergens mest etablerte scener. Torsdag 26. til lørdag 28. september gjøres byen om til én stor konsertarena!

Festival, konferanse og møteplass for musikkbransjen

Vill Vill Vest er en nasjonal musikk- og bransjefestival som arrangeres i Bergen i september hvert år. Festivalen ble startet i 2016 og har på kun fire år etablert seg som en av Norges viktigste arenaer for å løfte fram nye artister for både publikum, nasjonal- og internasjonal musikkbransje. Flere artister som siden har gjort det stort både her hjemme og i utlandet har hatt noen av sine tidligste konserter på Vill Vill Vest.

Festivalen er en viktig møteplass der lokale musikkselskap får bygget nettverk med bransjeaktører på hjemmebane. I tillegg til 70 konserter på 10 ulike scener, arrangerer Vill Vill Vest en musikkonferanse hvor en rekke foredrag og møteplasser settes opp på Litteraturhuset i Bergen.

Temaet for årets konferanse er dynamikken mellom undergunnskultur og mainstream: “Subculture / Mainstream”. Musikk har vært hovedingrediens i en rekke ungdomsopprør fra 20-tallets promiskuøse Jazz til den utagerende Ravekulturen på 90-tallet. Vi retter søkelyset mot musikkens rolle i samfunnsendringer.

Det blir gitt ut over 20 000 nye låter hver eneste dag, og kampen for å bryte gjennom støyen blir stadig hardere. Bransjen benytter seg i økende grad av en formel der man “dyrker fram” prosjekter som passer inn i spillelistene til de ulike strømmetjenestene. Hva skal til for å lykkes med noe noe som er genuint og nyskapende og ikke passer inn hos Spotify, Apple og Tidal?

Konferanseprogram

Delegatpass gir tilgang til: 

  •  Alle konserter torsdag, fredag og lørdag 
  •  Tilgang til hele konferanseprogrammet
  • Møteplasser for musikkbransjen
  •  Prioritert adgang til konserter
  •  Tilgang til delegatdatabasen
  •  Mulighet til å bestille rimelige hotellpakker

Rabatt på delegatpass

Vi er glade for å kunne tilby våre medlemmer rabatt ved bestilling av delegatpass til Vill Vill Vest. Bruk bookingkoden "NKA2019" så får du delegatpass til 990 kroner. 

Kjøp billett her