#

Trondheim Calling // Medlemstilbud på delegatpass

04.11.2019

Trondheim Calling er en nasjonal musikkonferanse og Midt-Norges største musikkfestival i vinterhalvåret. Norske Konsertarrangører (NKA) er faglig samarbeidspartner og inviterer til møteplass for bransjen. Konferansen arrangeres 30. januar - 01. februar 2020 og medlemmer av NKA får rabatt på delegatpass. 

Trondheim Calling hadde 1300 konferansedeltagere, over 350 artister og totalt over 7000 publikum i 2019 og i 2020 feirer de 10-årsjubileum! Trondheim Calling består av to deler, en musikkfestival og en musikkonferanse - hovedformålet er å feire ny norsk musikk, vise fram artister som er på vei mot et gjennombrudd og heve kompetansenivået i den norske musikknæringen.


Rabatt på delegatpass

NKA-medlemmer får rabatt på delegatpass. Tilbudet varer frem til 13.desember kl. 12.00. Billetter kan kjøpes her.

Som delegat på Trondheim Calling får du:

 • Eksklusiv tilgang til 50 konferanseposter torsdag til lørdag
 • Over 100 konserter torsdag til lørdag
 • Køfri/prioritert adgang alle scener
 • Møteplasser for musikkbransjen
 • Tilgang til delegatdatabasen
 • Rimelige hotellpakker på Clarion Congress


NKA presenterer

NKA bidrar med arrangørfaglig innhold på konferanseprogrammet som i neste års utgave vil bestå av:

 • Table Top-øvelse: Sikkerhet og beredskap
  Hva skal vi gjøre om det skjer noe uønsket på arrangementet vårt? Hva er vårt ansvar og hva må vi som arrangør gjøre? Hva gjør politiet, ambulansetjenesten, brannvesenet og kommunen? Og hvordan skal vi jobbe sammen?

 • Identitet og merkevarebygging
  Kampen om publikum, artister og oppmerksomheten tilspisser seg. Med økt konkurranse er det viktigere enn noen gang å skille seg fra mengden med en tydelig identitet. Det er viktig å kunne kommunisere hva som gjør akkurat ditt arrangement spesielt med sted, program, mat og profil.

 • Q&A: Samtale med Peter Weeing (Vera, Groningen)
  Klubbscenen Vera, i Groningen Nederland, er en av verdens eldste og mest anerkjente klubbscener. Klubben ble stiftet i 1899 og er fortsatt i drift. Peter Weeing har booket Vera siden 70-tallet, og nå kommer han til Trondheim Calling for å dele sin suksessoppskrift. 

Vi inviterer i tillegg til sosial møteplass for bransjen. Mer informasjon kommer.

Mer info om Trondheim Calling