Fra festivalen Heime dine i Engerdal. Foto: Thor Hauknes
Fra festivalen Heime dine i Engerdal. Foto: Thor Hauknes

Sommerhilsen og frampek for høsten

26.06.2019

Vi i Norske Konsertarrangører ønsker alle medlemmer og samarbeidspartnere en riktig god sommer - som forhåpentligvis kommer til å inneholde mange fine konsertopplevelser. NKA-kontoret holder feriestengt fra mandag 1. juli og frem til mandag 29. juli. Det vil være mulig å foreta enkelte bestillinger og kontakte oss ved akutte behov. Og vi er til stede på en rekke festivaler i løpet av sommeren, så grip fatt i oss og si hei!

Mange av våre medlemmer er i full drift gjennom sommeren og det kan selvsagt oppstå situasjoner hvor det er behov for å snakke med oss. Ved prekære behov kan du kontakte oss via vår daglige leder Tone Østerdal. Du finner kontaktinformasjon her. Vi er også sikre på at du kan finne mange svar ved å ta en titt i vår Arrangørwiki. 

TIL ARRANGØRWIKI

Vis konsertvett!

Vi oppfordrer alle konsertarrangører til å informere sitt publikum om Konsertvettreglene og ta i bruk de ulike elementene på nettsider, i sosiale medier, på informasjonsskjermer og i trykt materiell.

Til Konsertvettreglene

Bestillinger i juli

Siden administrasjonen har ferie i juli så sender vi ikke ut bestillinger av bøker og annet materiell før i begynnelsen av august. Ørepropper kan du imidlertid bestille direkte gjennom Ahlsell, som er en av våre leverandører. Send inn din bestilling her, og Ahlsell kontakter deg direkte.  

 

Omvisning på Øyafestivalen

Torsdag 8. August inviterer NKA og Øyafestivalen medlemmer til omvisning og møteplass på Øya. Årets tema og fokus vil være miljø og klima, med særlig fokus på Øyafestivalens satsning på gjenbruksglass. Omvisningen ledes av Erik H. Stangeby (prosjektleder) og Ingrid K. Møller (mat- og miljøsjef). Vi har begrenset med plasser, så vær rask med å melde deg på om du ønsker å være med! Vi avslutter med hygge og lunsj på gjesteområdet.

NB! Omvisningen er forbeholdt medlemmer av NKA, og man kan maks melde på to fra samme virksomhet. Du trenger ikke pass til festivalen for å bli med på omvisning. Lunsj på gjesteområdet etter omvisningen må dekkes av egen lomme.

Dato: Torsdag 8. august 
Tidspunkt: 12.00-13.00
Oppmøte: TBA

Har du spørsmål? 
Send en e-post til anette@konsertarrangor.no

Påmelding til omvisningen

Klimakutt og kultur - miljøseminar for kunst- og kulturfeltet

Øyafestivalen, Vinjerock og Norske Konsertarrangører arrangerer klimaseminar for kunst- og kulturfeltet fredag 9. august 2019 i forbindelse med Øyafestivalen. Seminaret finner sted på Munchmuseet på Tøyen.

Hvor store er klimautslippene i kunst- og kulturfeltet og hvordan kan vi kutte dem? For første gang samles et bredt anlagt felt for å diskutere konkrete klimatiltak i produksjon og formidling av kunst og kultur. Målet for dagen er å vise hvilke klimaløsninger som finnes for kulturfeltet i Norge og å kartlegge hvordan vi i fellesskap kan bidra til en grønnere bransje.

Til program og påmelding

Pseminar 2019

Pseminar er en møteplass for hele musikk- og kulturfeltet i Midt-Norge. På tampen av en innholdsrik festivalsommer og med lokalvalg rett rundt hjørnet samles bransjen for debatt, diskusjon, faglig påfyll og en god dose inspirasjon. Fullt program lanseres om kort tid. Ta kontakt med Tempo for mer informasjon. 

Pseminaret arrangeres av Pstereo, Tempo og Norske Konsertarrangører. 

Sted: Pstereo, Grenaderen
Tidspunkt: Fredag 16. august, klokken 10:00 - 15:00

Pseminar (inkl. lunsj) 150,-


Pseminar (inkl. lunsj) + lørdagspass + gjesteområdet 1099,- 


Pseminar (inkl. lunsj) + festivalpass + gjesteområdet 1799,-

Påmelding 

Arrangørkonferansen

18. og 19. oktober går Arrangørkonferansen 2019 av stabelen i Stavanger. Konferansen er landets største samlingssted for arrangørbransjen og de siste årene har konferansen vært fulltegnet med venteliste. Programmet er klart og de første rabatterte billettene er allerede utsolgt, så vær tidlig ute dersom du ønsker å delta på høstens store begivenhet. 

TIL ARRANGØRKONFERANSEN