#

Sørveiv 2019 - rabatt for NKA-medlemmer

24.05.2019

Musikkshowcasefestivalen Sørveiv arrangeres for niende gang 1.-2. november 2019 i Kristiansand. Norske Konsertarrangører (NKA) er samarbeidspartner på det faglige programmet og arrangerer møteplass for bransjen. NKA-medlemmer får rabatt på delegatpass. 

Musikkshowcasefestivalen Sørveiv ble etablert i 2010. Siden da har festivalen blitt stadig mer relevant for oppdagelsen av nye musikktalenter fra Norden. Festivalen har over tid blitt kjent for sin brede appell og består av rundt 40 ferske og lovende artister hovedsaklig fra de nordiske landene, men også fra Tyskland og resten av Europa. Visjonen er å skape en festival med bred sjangerdekning og unike artister med store kvaliteter som de mener vil gjøre det stort i fremtiden. Konsertene vil foregå på 6 ulike scener i Kristiansand sentrum.

Sørveiv Conference er Sørveivs fagkonferanse på dagtid, her tar de for seg nye perspektiver innenfor musikkbransjen og samler kloke hoder fra hele verden til samtaler og debatter.  

Fredag 01.11

17:00 - 19:00 NKA inviterer til møteplass på Mint Galleri

Delegatpasset gir tilgang til: 

  • konferanseprogrammet
  • prioritert inngang ved alle konserter
  • eget delegatområdet og møteplasser for bransjen 
  • delegatliste 
  • rabatterte priser på hotell (mer info kommer snart)

Prishopp ordinære priser

Frem til 20. juni: 790 kroner

Frem til 15. august: 990 kroner

Frem til 26. september: 1090 kroner

Fremt il 31. oktober: 1290 kroner

Student: 750 kroner

Rabatt for NKA-medlemmer

Vi er glade for å kunne tilby våre medlemmer rabatt ved bestilling av delegatpass til Sørveiv. Bruk bookingkoden "NKAVEIV19" så får du 20% rabatt på delegatpass. Billettsalget starter fredag 24. mai. 

Bestill pass her