Cezinando på Øyafestivalen. Foto: Ihne Pedersen
Cezinando på Øyafestivalen. Foto: Ihne Pedersen

Omvisning på Øyafestivalen

30.07.2019

Torsdag 8. August inviterer NKA og Øyafestivalen medlemmer til omvisning og møteplass på Øya. Årets tema og fokus vil være miljø og klima, med særlig fokus på Øyafestivalens satsning på gjenbruksglass.

Øyafestivalen kutter all engangsplast på festivalen og tar i bruk gjenbruksglass på årets festival. "Vi tror denne løsningen kan erstatte millioner av plastglass på arrangementer bare her i Oslo" sier miljøsjef i Øyafestivalen, Ingrid Kleiva Møller.

Omvisningen ledes av Erik H. Stangeby (prosjektleder) og Ingrid K. Møller (mat- og miljøsjef). Vi har begrenset med plasser, så vær rask med å melde deg på om du ønsker å være med! Vi avslutter med hygge og lunsj på gjesteområdet.

NB! Omvisningen er forbeholdt medlemmer av NKA, og man kan maks melde på to fra samme virksomhet. Du trenger ikke pass til festivalen for å bli med på omvisning. Lunsj på gjesteområdet etter omvisningen må dekkes av egen lomme.

 

Dato: Torsdag 8. august 
Tidspunkt: 12.00-13.00
Oppmøte: Plenen utenfor Munchmuseet

 

Har du spørsmål? 
Send en e-post til anette@konsertarrangor.no

PÅMELDING

NB! Norske Konsertarrangører (NKA), Øyafestivalen og Vinjerock arrangerer også klimaseminar for kunst- og kulturfeltet 9. august 2019, på Munchmuseet. 

Les mer her!