#

Ny juridisk samarbeidspartner: juridisk bistand for medlemmer

12.09.2019

NKA har inngått rammeavtale med advokatselskapet Bing Hodneland. Avtalen gir våre medlemmer inntil to timers juridisk bistand som dekkes av NKA, etter nærmere avtale. Det gis rabatterte priser for bistand utover dette.

Bing Hodneland er landets eneste advokatfirma med en dedikert underholdningsavdeling. Her jobber det advokater med praktisk bakgrunn fra bl.a. booking, festivaler, plateselskaper og tv- og filmproduksjon. Underholdningsavdelingen kan tilby medlemmer av NKA førsteklasses fagkompetanse, praktiske råd og hyggelig service fra advokater med inngående kjennskap til musikkbransjen. I tillegg har Bing Hodneland spisskompetanse innenfor andre relevante fagfelt, som arbeidsrett, selskapsrett, skatt og avgift og tvisteløsning.

Som følge av avtaleinngåelsen har Limita Lunde fratrådt sitt styreverv i Norske Konsertarrangører. 

Til medlemstilbudet

Kjerneteamet for NKAs medlemmer består av:

Stine Helén Pettersen
Stine Helén Pettersen
Partner | Advokat

Stine bistår særlig virksomheter og aktører innenfor medie-, film- og musikkbransjen, i spørsmål om immaterialrett, medierett, markedsrett, kontraktsrett, arbeidsrett og personvern. Hun har særlig kompetanse innenfor opphavsrett (musikk, film, tv og andre medier), varemerkerett og medierett, og har tidligere sittet i styret til NKA.

Frode Heggdal Larsen
Frode Heggdal Larsen
Partner | Advokat

Frode har mange års erfaring med forretningsjuridisk rådgivning hvor han særlig har spesialisert seg innenfor selskapsrett, avgiftsrett og eiendomsskatt. Frode har jobbet men mva-problematikk for flere konsertarrangører og er i p.t. involvert i en prinsipiell mva sak mot Skatteetaten.

Camilla Fiskevoll
Camilla Fiskevoll
Partner | Advokat

Camilla har siden 1996 jobbet med forretningsjuridiske spørsmål, og har særlig kompetanse på skatte- og selskapsrett. Camilla har bistått flere konsertarrangører i forbindelse med selskaps- og skatterettslige spørsmål. Hun har også erfaring med skattlegging av ansattgoder.

Alf Kåre Knudsen
Alf Kåre Knudsen
Partner | Advokat

Alf Kåre arbeider særlig med arbeidsrett og har omfattende erfaring med behandling av stillingsvernssaker. Alf Kåre har tidligere bistått NKA i en arbeidsrettssak.

Magnus Ødegaard
Magnus Ødegaard
Partner | Advokat

Magnus er blant landets ledende advokater innenfor opphavsrett, personvern og IKT-rett, og har blant annet erfaring som juridisk sjef hos IKT-leverandøren Atea. Magnus er spesialist i personvern og særlig GDPR, og har utarbeidet internkontroll for flere konsertarrangører.

Limita Lunde
Limita Lunde
Advokatfullmektig

Limita er tilknyttet faggruppen IT og Media samt arbeidsrett. Hun har spesialisering innen arbeidsrett. Limita har etter endt utdannelse jobbet 9 år som daglig leder for Parkteatret Scene AS og har bred erfaring fra musikkbransjen. Limita har jobbet tett med NKA både gjennom hennes jobb på Parkteatret og tidligere som en del av NKAs styre.

Christoffer Johnsen
Christoffer Johnsen
Advokatfullmektig

Christoffer er tilknyttet faggruppen IT & Media og han har tidligere jobbet med NKA gjennom Advokatfirmaet Grette AS. Han har en bachelor i Music Management, og har god kjennskap til musikkbransjen. Christoffer jobber hovedsakelig med kontraktsrett.