#

Musikkutstyrsordningens fagsamling for teknisk ansvarlige - reisestøtte for medlemmer

10.01.2019

Musikkuttyrsordningens (MUO) fagsamling  går av stabelen 5.-6. mars 2019 med mange relevante foredrag og sosialt samvær for de som er teknisk ansvarlig på et spillested. Årets tema er Lydmåling og hva som påvirker det vi måler. Medlemmer av Norske Konsertarrangører (NKA) kan søke om reisestøtte 

Blant annet får de besøk av legendariske Dan Bävholm for å snakke om lydmåling og lydmålingssystemer generelt, hva som befinner seg under panseret på systemene, internasjonale trender, lovverk og kanskje litt skrøner. Bård Støfringsdal presenterer foreløpig resultater av lydloggingene gjennomført rundt på de tusen spillesteder. Det blir innslag om hvordan akustikken i scene- og publikumsrommet påvirker lydbelastningen og det vi måler. Og hvordan spiller PA systemet inn i denne sammenheng? Spesielt i utfordrende rom. De vil også diskuterer hva som er god og hensiktsmessig scenelyd for musikere og lydteknikere og mye, mye mer. Tradisjonen tro avsluttes første dag med felles middag med litt lett underholdning og når dag to er ferdig er det felles reise med buss til LLB. 

Påmelding 

Sted: Melahuset. Mariboes gate 8, 0183 Oslo

Tid: Tirsdag 5. og onsdag 6. mars

 

Norske Konsertarrangører (NKA) bidrar med reisestøtte på inntil 1000 kroner til sine medlemmer og CREO (tidligere MFO) bidrar også med støtte til sine medlemmer. Ta kontakt med fagansvarlig Guro Furunes Pettersen for reisestøtte, husk å ta vare på kvitteringer.