Tons of Rock ble stemt frem som Årets festival 2017 av arrangørkolleger. Foto: Stian Hagebakken
Tons of Rock ble stemt frem som Årets festival 2017 av arrangørkolleger. Foto: Stian Hagebakken

Arrangørprisen 2019

09.01.2019

Norske Konsertarrangører (NKA) har siden 2001 delt ut kollegapriser til dyktige arrangører i medlemsmassen. Fredag 1. mars er det klart for ny prisfest med høythengende kåringer fra konsertåret 2018 og konsertarrangører fra hele landet kan nominere seg i fem ulike kategorier allerede fra mandag 14. januar.

For ett år siden mottok Tons of Rock og Rockeklubben i Porsgrunn den gjeveste og høythengende utmerkelsen, Årets festival og Årets helårsarrangør for konsertåret 2017. I tillegg ble festivalen Vill Vill Vest kåret til Årets nykommer og mottok prisen av Kulturminister Trine Skei Grande som var tilstede på prisutdelingen. Prisen for Årets plakat gikk til Krøsset og designer Remi Julebo, og prisen for Årets konsertbilde gikk til Rockeklubben i Porsgrunn og fotograf Max Emanuelsen for et blinkskudd under en konsert med The Dogs.

 

Arrangørprisen 2019

Mandag 14. januar åpner vi nominasjonen for Arrangørprisen 2019 der konsertarrangører kan nominere seg i følgende fem kategorier:

  • Årets helårsarrangør
  • Årets festival
  • Årets nykommer
  • Årets plakat
  • Årets konsertbilde

Frist for nominering er fredag 1. februar kl 12.00. Fem finalister i hver kategori blir offentliggjort 15. februar - så er det opp til arrangørbransjen og publikum å stemme frem sine favoritter. Vinnerne blir offentliggjort på prisutdelingen 1. mars, under by:Larm.

Til Arrangørprisen