#

Trondheim Calling 2019 - rabatt for NKA-medlemmer

08.11.2018

Trondheim Calling er Norges største nasjonale musikkonferanse og Midt-Norges største musikkfestival i vinterhalvåret. Konferansen arrangeres 31. januar - 02. februar 2019 og Norske Konsertarrangører (NKA) er faglig samarbeidspartner og inviterer til møteplass for bransjen. Medlemmer av NKA får rabatt på delegatpass. 

Trondheim Calling jobber for å heve regionens nasjonale og internasjonale aktivitetsnivå, kompetanse og omdømme innen musikkproduksjon.

Trondheim Calling har gjennom åtte utgaver utviklet seg fra å være et regionalt samlingspunkt, til å bli et arrangement som hele den nasjonale musikkbransjen deltar på. Festivalen består av to deler, en musikkfestival og en musikkkonferanse hvor NKA er faglig samarbeidspartner. Hovedformålet med Trondheim Calling er å feire ny norsk musikk, vise fram artister som er på vei mot et gjennombrudd og heve kompetansenivået innen norsk musikknæring.

Fredag 01.02 

12:00 - 13:00 NKA presenterer: Status klubbarrangøren 2019 

Lørdag 02.02 

14:30 - 15:30 NKA presenterer: Generasjon X: Samtale Kristopher Schau og Toffen Gunnufsen 

I tillegg til dette finner du masse annet faglig påfyll for arrangørfeltet i konferanseprogrammet. Blant annet en lengre seanse om bærekraftig festivaldrift, paneler og foredrag som tar for seg alt fra booking og produksjon til markedsføring og mye, mye mer.

Mer info om konferanseprogrammet 

Som delegat får du:  

  • Eksklusiv tilgang til 50 konferanseposter torsdag til lørdag 
  • Over 100 konserter torsdag til lørdag 
  • Køfri/prioritert adgang til alle scener
  • Møteplasser for musikkbransjen
  • Tilgang til delegatdatabasen
  • Rimelige hotellpakker på Clarion Congress (mer info her)

Konsertprogram 

Trondheim Calling handler om ny norsk musikk. Du får mulighet til å se nesten 100 konserter med de mest spennende nye artistene fra Norge på flere scener i Trondheim Sentrum. Blant artister som på tidlig stadier i karrieren har vist seg fram på Trondheim Calling finner vi nå etablerte artister som Highasakite, Bendik, Pom Poko, Broen, Ine Hoem, Autolaser og The Fjords.

Artister på Trondheim Calling

Rabatt på delegatpass

Vi er glade for å kunne tilby våre medlemmer rabatt ved bestilling av delegatpass til Trondheim Calling. Bruk bookingkode "TC2019" så får du delegatpass til 990,- (Gjelder frem til 01.12.18).

Kjøp delegatpass