#

Sørveiv 2018 - rabatt for NKA-medlemmer

18.10.2018

Musikkshowcasefestivalen Sørveiv arrangeres for åttende gang 2. - 3. november 2018 i Kristiansand. Norske Konserarrangører (NKA) er samarbeidspartner på det faglige programmet og arrangerer møteplass for bransjen. NKA-medlemmer får rabatt på delegatpass. 

Musikkshowcasefestivalen Sørveiv ble etablert i 2010. Siden da har festivalen blitt stadig mer relevant for oppdagelsen av nye musikktalenter fra Norden. Festivalen har over tid blitt kjent for sin brede appell og består av rundt 40 ferske og lovende artister hovedsaklig fra de nordiske landene, men også fra Tyskland og resten av Europa. Visjonen er å skape en festival med bred sjangerdekning og unike artister med store kvaliteter som de mener vil gjøre det stort i fremtiden. Konsertene vil foregå på 6ulike scener i Kristiansand sentrum.

Sørveiv Music Summit er Sørveivs fagkonferanse på dagtid. Music Summit tar for seg nye perspektiver innenfor musikkbransjen og samler kloke hoder fra hele verden til samtaler og debatter.

Fredag 02.11

17:00 - 19:00 NKA inviterer til møteplass på Mint Galleri med god drikke, fine folk og vaffel.

Lørdag 03.11 

11:40 - 12:30 NKA presenterer: Clubbed To Death

Fullt konferanseprogram

Delegatpasset gir tilgang til: 

  • konferanseprogrammet
  • prioritert inngang ved alle konserter
  • eget delegatområdet og møteplasser for bransjen 
  • delegatliste 
  • rabatterte priser på hotell (bestilles separat - kode SØRVEIVGJEST18) 

Konsertprogram 

Rabatt på delegatpass

Vi er glade for å kunne tilby våre medlemmer rabatt ved bestilling av delegatpass til Sørveiv. Bruk bookingkoden "NKAHURRA2018" så får du delegatpass til 935,- (Ordinær pris 1235,-). Bestill pass her.

Bestill her