Illustrasjonsbilde: Frivillige på RiP under konsert med Shining i oktober 2017. Foto: Ketil Hardy
Illustrasjonsbilde: Frivillige på RiP under konsert med Shining i oktober 2017. Foto: Ketil Hardy

Rockeklubben i Porsgrunn vant «Drømmeturen» til by:Larm

15.02.2018

Sammen med Norsk Tipping og by:Larm setter vi fokus på frivillige og viktigheten av den frivillige innsatsen for norsk kulturliv. Derfor deler vi ut en drømmetur til by:Larm 2018 for en gruppe med frivillige som har utmerket seg. Vinnerne av «Drømmeturen» får både delegatpass, opphold og reise til årets festival. Den heldige vinneren av årets konkurranse ble Rockeklubben i Porsgrunn (RiP).

– Rockeklubben i Porsgrunn har en stab på 60 frivillige og har arrangert konserter på dugnad siden 1989, det er rett og slett imponerende og vi kunne ikke funnet en mer verdig vinner av Drømmeturen, sier sponsorsjef i Norsk Tipping, Pål Enger.

– Å få dra på Nordens største bransjefestival er en fantastisk premie for iherdig frivillig innsats, sier Heidi Bekkevold, styremedlem i RiP som nominerte åtte av sine frivillige fra rockeklubben. Disse åtte har i 2017 utmerket seg med utrettelig arbeid, masse kunnskap, lærevilje og godt humør. Uten denne gjengen ville det ikke vært noen konserter på Rockeklubben i Porsgrunn, sier Bekkevold.

– Frivillige skal ikke bedømmes faglig, men på gode historier og innsats, sier Torbjørn Valum, daglig leder i Norske Konsertarrangører som har vurdert de nominerte. 

– Arrangører fra hele Norge ble oppfordret til å nominere sine frivillige og det kom inn svært mange gode søknader, sier Valum. RiP har levert rock på dugnad siden 1989 og sendte inn en svært engasjert søknad som viser de frivilliges ekstraordinære innsats, samhold og ståpåvilje, sier Valum.

En del av de frivillige på Rockeklubben i Porsgrunn