#

Nytt medlemstilbud: Lag mobilapp for ditt arrangement med Applaus

02.10.2018

Vi er glade for å kunne tilby medlemsrabatt på arrangørverktøyet Applaus, som gjør det enkelt og billig å lage gode mobilapplikasjoner for arrangementer. På denne måten kan du som arrangør kommunisere bedre og mer systematisk med ditt publikum. Applaus passer for både festivaler og helårsarrangører.

Som Applaus-kunde kan du printe færre programblad, treffe flere med kommunikasjonen din og ha et oppdatert og informert publikum.

Med dette verktøyet kan du på en enkel måte skreddersy en mobilapplikasjon (iOS og Android) for din festival eller din scene, som dine kunder kan laste ned. Applikasjonene du lager styres og administreres fra verktøyet Applaus Plattform, hvor du kan administrere flere arrangementer.

Det er enkelt å oppdatere både innhold og grafisk profil slik at dine apper gjenspeiler deg og dine arrangement. Systemet henter informasjon fra dine mobilapplikasjoner og andre relevante tredjeparter slik at du kan fatte smarte beslutninger. Del program, nyheter, informasjon, sosiale innlegg og kart direkte med ditt publikum. Send viktige oppdateringer og nyheter direkte med push-varsler.

Medlemstilbud

Medlemmer av NKA betaler 20 000,- per år for å komme i gang med Applaus (tilbudet gjelder ut 2018). Tilbudet inkluderer oppstartspakke med tilpasning av grafisk profil og oppsett av ønskede integrasjoner. Ordinær pris er 50 000,- kr, så man får hele 30 000,- kr i rabatt ved å benytte seg av tilbudet.

Kom i gang