Med Last Call får arrangører solgt de siste billettene samtidig som brukerne av appen får tilgang til rabatterte billetter på arrangement de kanskje ikke visste om.
Med Last Call får arrangører solgt de siste billettene samtidig som brukerne av appen får tilgang til rabatterte billetter på arrangement de kanskje ikke visste om.

Ny medlemsfordel: selg ut arrangementene dine

04.09.2018

Last Call gjør det enklere for arrangører å selge de siste billettene til sine konserter og arrangement. Dette gjøres ved at brukerne av appen får tilbud om rabatterte siste-minutts billetter via push-varsler på sin telefon. Verktøyet har allerede mange brukere som får hjelp til å fylle sine lokaler. Vi er glade for å kunne tilby rabatt hos Last Call for våre medlemmer.

Har du en konsert du vet vil selge ut, om bare folk viste av den var i dag? Da kan denne løsningen være noe for deg. Last Call er en ny applikasjon på det norske markedet, og de har siden mars 2018 testet løsningen sammen med flere kulturinstitusjoner og aktører i Oslo. Responsen har vært enorm, og det raskeste salget gikk på 28 sekunder!

Målet med Last Call er å selge unna de siste billettene gjennom å forenkle oppdagelsesprosessen av hva som skjer i byen, og treffe publikum med riktig tittel- rett i lommen.

 

Unikt tilbud til medlemmer av NKA

Medlemmer av NKA tilbys tilgang til Last Call for kun 349,- kr per måned (normalt 499,- kr per måned). Billettene som blir lagt ut må være rabatterte med minst 30%. Last Call anbefaler også at du ikke legger ut billettene før fire timer før konsertstart. Det skal være restsalg- og verktøyet har et meget enkelt og intuitivt publiseringsverktøy.

Brukerne som kjøper billetter til dine arrangement mottar en QR-kode. Du som arrangør får en egen app for scanning. Enkelt og greit.

Kontakt Pouria Ruhi i Last Call direkte for å komme i gang. Puria nås på telefon 93257526 eller e-post pouria(a)lastcall.no - husk å oppgi at dere er medlem i NKA.

LASTCALL KAN LASTES NED HER

Se flere medlemsfordeler i NKA