Psykolog Tor Åge Eikerapen om hvordan man kan brenne uten å bli utbrent, på Arrangørkonferansen 2018. Foto: Nordic Media Lab.
Psykolog Tor Åge Eikerapen om hvordan man kan brenne uten å bli utbrent, på Arrangørkonferansen 2018. Foto: Nordic Media Lab.

NKA søker vertskap for Arrangørkonferansen 2019

27.11.2018

Arrangørkonferansen er landets største og viktigste møteplass for konsertarrangører. Under Arrangørkonferansen 2018 i Halden, samlet vi over 250 konsertarrangører med Tons of Rock som lokalt vertskap. Denne konferansen var den syvende i rekken og nå er vi igjen på jakt etter medlemmer som vil være vertskap for konferansen i 2019. Vil du ha landets konsertarrangører til ditt sted i oktober 2019? Søk da vel!

Som vertskap for Arrangørkonferansen 2019 får man en fantastisk mulighet til å vise frem sitt arrangørmiljø, stedet og regionen til landets konsertarrangører. Vertskapet samarbeider tett med Norske Konsertarrangører om arrangementet, for å gjøre konferansen så unik og minneverdig som mulig. Vi oppfordrer arrangører fra samme sted til å samarbeide om å være vertskap. 

 

Dato

17. – 19. oktober 2019.

 

Hva forventes av det lokale vertskapet?

  • Stille med en representant som har tid og kapasitet til å delta aktivt i planlegging og tilrettelegging frem mot konferansen
  • Tid og kapasitet til å være med på gjennomføringen av arrangementet
  • Gode ideer og engasjement

 

Økonomi

NKA dekker mesteparten av kostnader, men vertskapet må beregne å bruke arbeidstimer på arrangementet.

 

Hva må dere og stedet kunne tilby?

  • Et brennende ønske om å skape en minnerik opplevelse for resten av landets konsertarrangører
  • Nok hotellrom til å huse 250 personer (ca. 180 rom)
  • Konferansesal som kan romme 250 personer + to andre saler som kan romme ca. 100 personer
  • Sted å spise middag fredag og lørdag (250 personer)
  • Framforhandle gode avtaler på hotell, catering mm.

Meld interesse

Høres dette fristende ut? Da er det bare å søke! Vi ønsker at terskelen skal være lav for å melde interesse og trenger ingen storstilt søknad med masse detaljer. Det viktigste i denne omgang er at dere skisserer noen tanker rundt overnatting, konferansefasiliteter og sosialt, i tillegg til deres glødende engasjement.

Frist for å melde interesse er fredag 11. januar 2019. Vi kontakter alle interessentene i løpet av januar og valget tas i begynnelsen av februar.

Kontakt Anders Tangen i Norske Konsertarrangører for ytterligere informasjon. 

Vis interesse her!

Arrangørkonferansen 2018 fra Norske KonsertarrangørerVimeo.