Illustrasjonsbilde: Fra samtale om sikkerhet og beredskap på Arrangørkonferansen 2017. Foto: Ida Hermine Wikøren.
Illustrasjonsbilde: Fra samtale om sikkerhet og beredskap på Arrangørkonferansen 2017. Foto: Ida Hermine Wikøren.

Jobb smartere med sikkerhet og spons

15.08.2018

Sikkerhet og spons er to essensielle områder for de fleste arrangører - og her gjelder det å holde seg oppdatert. Vi har hanket inn noen av landets beste innenfor hvert sitt felt for å kunne tilby et bunnsolid program på årets Arrangørkonferanse 12. - 13. oktober. Her er det bare å følge med i timen.

Til Arrangørkonferansen

Arrangørkonferansen er den største og viktigste møteplassen for norsk arrangørbransje og i år arrangeres konferansen i Halden 12. – 13. oktober, sammen med festivalen Tons of rock. Konferanseprogrammet er fullspekket med relevant og tilpasset innhold for landets arrangører. Du kan for eksempel delta på foredrag om både sikkerhet og spons:


Sikkerhet - Enklere risikovurderinger gir bedre sikkerhet (foredrag)

Mange arrangører har et anstrengt forhold til risikoanalyser. Enda et krav som stjeler tid, fokus og livsglede. Det gjøres for å tilfredstille myndighetenes behov, ikke arrangør sine. Jørgen Aass med 25 års fartstid i sikkerhetsbransjen påstår derimot at ved å gjøre mindre, vil effekten bli større. Foredraget tar for seg hvorfor mange av dagen kompliserte risikoanalysemetoder er svake og hvorfor en enklere tilnærming vil kunne lede til økt sikkerhet og trygghet.


Aass er utdannet i Crowd and safety management og har et brennende hjerte for arrangør-Norge. Han vil lære bort en egen metode som kan gjøre arbeid med risikoanalyser enklere, mindre tidskrevende og som samtidig kan gi svært gode resultater.


Spons, prissetting og hvordan realisere sitt økonomiske potensiale (foredrag)

En time der foredragsholder Torstein Løvlid går gjennom aspekter knyttet til spons, prissetting, og virksheters økonomisk potensiale. Hvordan oppnår man økonomisk suksess? Foredraget blir tilpasset deltagerne og man vil lære øvelser som man kan ta med tilbake til egen virksomhet. Essensen i foredraget er å gi deltagerne verktøy som kan brukes videre, både gjennom helårsdrift og andre type eventer.


Løvlid har bred og solid bakgrunn fra bl.a. Chateau Neuf, Rockefeller, Scandic og flere av landets største festivaler.

 

Les mer om programmet