#

Gratis håndbok om teknisk festivalproduksjon

30.05.2018

Har du lyst til å få den nylanserte håndboken om teknisk festivalproduksjon tilsendt helt gratis?

Vår samarbeidsorganisasjon Musikkutstyrsordningen (MUO) ga denne våren ut en flunkende ny håndbok om teknisk festivalproduksjon og forfatterne av boka la ut på en omfattende forelesningsrunde der de besøkte 10 byer rundt i Norge. Deltakerne fikk alle med seg en bok hjem og førsteopplaget på 1.000 bøker forsvant veldig rask. MUO har nå trykket opp flere bøker, slik at du som ikke fikk deltatt på foredraget også skal ha mulighet til å få håndboken!

For å bestille sender du bare en e-post med navn, adresse og antall bøker du/dere ønsker til kjetil@utstyrsordningen.no. Hvis du holder til i Oslo, så kan du også komme innom kontoret til MUO i Øvre Slottsgate 2 B og hent selv.

 

Om boka


Norge er et land med svært mange festivaler og kulturarrangementer, der kvalitet på teknisk leveranse og avvikling er varierende. En god teknisk produksjon er helt avgjørende for at lyden blir bra, showet blir spektakulært, spilletider overholdes, sikkerhet ivaretas og at publikum, frivillige, artister og crew trives. Forfatterne Asbjørn Ebbesvik og Stig Aron Kamonen har lang erfaring som teknisk produsent og stagemanager på en rekke norske festivaler. I denne boka tar de deg gjennom hele prosessen fra starten av planleggingen til endt arrangement, og deler erfaringer fra sitt mangeårige arbeid.

Boka kan være nyttig for både festival- og konsertarrangører, studentsteder, produsenter, prosjektledere, scenemestere, studenter, crew og tekniske leverandører som ønsker å bidra til forutsigbarhet og bedret standard i produksjonene de er en del av.

 

Hovedtemaer


Roller, ansvarsområder og organisasjonsstruktur
Produksjonsnivå
Arenaplanlegging
Prosjektering, budsjettering og leverandøravtaler
Teknisk spesifikasjon
Artist-advance
Produksjonsplan
Avvikling og tidsstyring
Bemanning og frivillige
HMS