Sofar Sounds Oslo satt opp konsert med Hanne Vatnøy på taket av Holmenkollen hoppbakke i 2017. Foto: Aleksander Espelid.
Sofar Sounds Oslo satt opp konsert med Hanne Vatnøy på taket av Holmenkollen hoppbakke i 2017. Foto: Aleksander Espelid.

God sommer - bestillinger og omvisning på Øya

29.06.2018

NKA ønsker alle en riktig god sommer med mange fine konsertopplevelser! NKA-kontoret holder feriestengt fra mandag 2. juli frem til mandag 30. juli, men det vil fortsatt være mulig å foreta enkelte bestillinger og kontakte oss ved akutte behov. Husk også påmelding til omvisning på Øya.

Store deler av våre medlemmer er i full drift gjennom sommeren og det kan selvsagt oppstå situasjoner hvor det er behov for å snakke med oss. Ved prekære behov kan du kontakte oss via vår styreleder Jon Gotteberg. Du finner kontaktinformasjon her.

Vi er også sikre på at du kan finne mange svar ved å ta en titt i vår Arrangørwiki. 

Til Arrangørwiki


Arrangørkonferansen

Over sommeren har vi en spennende tid i vente med ny Arrangørkonferanse i Halden i oktober. Konferansen er landets største samlingssted for arrangørbransjen og de siste årene har konferansen vært fulltegnet med venteliste. Programmet er nesten helt klart og de første 50 rabatterte billettene er allerede utsolgt, så vær tidlig ute dersom du ønsker å delta på høstens store begivenhet. 

Til Arrangørkonferansen

 

Bestillinger i juli 

Siden administrasjonen har ferie i juli så sender vi ikke ut bestillinger av bøker og annet materiell før i begynnelsen av august. Ørepropper kan man imidlertid bestille direkte med Ahlsell som er en av våre leverandører. Send inn din bestilling her, og Ahlsell kontakter deg direkte.  

 

Omvisning på Øyafestivalen

Norske Konsertarrangører (NKA) og Øyafestivalen inviterer også i år våre medlemmer til omvisning og møteplass på Øyafestivalen som går av stabelen 7. – 11. august. Fredag 10. august får du en unik mulighet til å bli kjent med festivalens område og scener i Tøyenparken. Årets tema og fokus vil være på sikkerhet. Vi har begrenset med plasser, så vær rask med å melde deg på om du ønsker å være med! Vi avslutter med hygge og lunsj på gjesteområdet.

NB! Omvisningen er forbeholdt medlemmer av Norske Konsertarrangører. Grunnet stor pågang tidligere år kan man maks melde på to fra samme virksomhet. Du trenger ikke pass til festivalen for å bli med på omvisning. Lunsj på gjesteområdet etter omvisningen må dekkes selv.

Dato: fredag 10. august
Tidspunkt: (kommer)
Oppmøte: (kommer)

Har du spørsmål?
Send en e-post til guro@konsertarrangor.no

Påmelding til omvisning