#

by:Larm 2019 - rabatt for NKA-medlemmer

28.11.2018
by:Larm er en nordisk møteplass for musikkbransjen som arrangeres 28. februar til 2. mars 2019 på ulike venues i Oslo. Norske Konsertarrangører (NKA) er faglig samarbeidspartner og inviterer til prisutdeling for arrangørbransjen. Medlemmer av NKA får rabatt på delegatpass. 

 

by:Larm 2019 vil undersøke hva som skjer med musikkfeltet i en alder hvor musikk blir mer og mer dominert av sosiale medier, algoritmer, innhenting av data og viral markedsføring. Når forbruket av musikk blir kanalisert gjennom skjermer og smarttelefoner, blir konkurransen om inntekter og lytternes oppmerksomhet stadig større. 

Hvordan kan vi mestre teknologien og dataene for å maksimere eksponering og fortjeneste? Er det digitale miljøet sunt for musikk, musikere og lyttere, eller er det i fare for å bli dehumanisert? Bor vi i de beste av alle mulige musikalske verdener, eller har den musikalske opplevelsen blitt nedgradert til fordel for store bedrifter og mellommenn?

Dette og mer får du svar på gjennom Q&As, panelsamtaler, seminarer og workshoper. 

NKA presenterer: 

Nøkkelen til god konsertproduksjon med Kim K. Osmundsvåg 

Hvilke faktorer spiller inn på en god og profesjonell konsertproduksjon? Kim K. Osmundsvaag vil trekke inn eksempler fra tidligere produksjoner for å synliggjøre aktuelle problemstillinger fra hele produksjonsprosessen, med fokus på planlegging og gjennomføring, godt lederskap, og kommunikasjon. Her får du svar på hvordan man driver prosjektet frem og avvikler det på en vellykket måte for alle involverte, på, bak og foran scenen.

Klubbøkonomi fra A - Å med Stine Mari Røverdatter 
Mange musikkscener sliter i dag med økonomien og flere kjente scener måtte i 2018 stenge dørene. Hvordan kan eiere, styret, administrasjonen og ansatte bidra til en sunn og bærekraftig klubbøkonomi som legger til rette for langsiktig drift? Stine Mari Røverdatter tar for seg klubbøkonomi fra A-Å.

Som delegat får du: 

  • Eksklusiv tilgang til over 70 konferanseposter 
  • Tilgang til 200 konserter torsdag til lørdag 
  • Prioritert inngang på alle scener 
  • Møteplasser for musikkbransjen 
  • Tilgang til delegatområde 
  • Tilgang til delegatdatabasen

Konsertprogram

by:Larm ønsker å presentere fremtidens artister som er på randen av suksess, enten i deres hjemland eller internasjonalt. Hver år søker rundt 1500 vand fra de nordiske landene om å spille på festivalen, med et felles mål: å imponere og overbevise representanter fra den internasjonale musikkindustrien. Det er i hovedsak artister fra Skandinavia, men også artister fra andre deler av verden tar turen til Oslo i månedsskiftet februar/mars. 

Artister på by:Larm 

Rabatt på delegatpass 

Vi er glade for å kunne tilby våre medlemmer rabatt ved bestilling av delegatpass til by:Larm. Bruk Access Key GAAMERPAAKONSERT når du har valgt "Get tickets", så får du delegatpass til 2250,- (Gjelder frem til 13.12.18). NB! Ved ønske om faktura, ta kontakt med Mina Evenrud og oppgi Access Key. Kjøpte billetter refunderes ikke. 

Prishopp 

Frem til 13. desember: 2750,-
Frem til 31. januar: 3250,-
Frem til 21 februar: 3625,-
Fra 22. februar: 4000,- 

Kjøp delegatpass

Overnatting

Som delegat på by:Larm får du 10% avslag på overnatting hos Comfort Hotel. Bruk koden BYLARM19 når du reserverer. 

Bestill overnatting