Alex Mann fra Music Venue Trust i England forteller om hvordan man kan jobbe politisk for å ivareta viktige klubber og live-scener i når man står ovenfor massiv byutvikling og gentrifisering. Foto: Nordic Media Lab
Alex Mann fra Music Venue Trust i England forteller om hvordan man kan jobbe politisk for å ivareta viktige klubber og live-scener i når man står ovenfor massiv byutvikling og gentrifisering. Foto: Nordic Media Lab

Arrangørkonferansen 2018: Rocka i Halden!

24.10.2018

Sammen med Tons of Rock, Halden kommune og Brygga kultursal fylte vi Halden med over 250 konsertarrangører fra vårt langstrakte land til en helg med faglig påfyll, erfaringsutveksling, god musikk og sosiale arrangementer.

Dette var den sjuende Arrangørkonferansen i rekken og konferansen fant sted i Halden 12. og 13. oktober. Konferansen arrangeres hvert år sammen med et eller flere medlemmer, som fungerer som lokalt vertskap og samarbeidspartner for NKA. Arrangørbyen Halden ble plukket ut etter at flere ulike aktører fra næringslivet gikk sammen med kommunen og Tons of Rock om et vellykket samarbeid som vertskap for konferansen.

- Vi er veldig glade for at så mange ønsker å delta på konferansen vår, enten det er for det faglige, det sosiale eller for å bygge relasjoner. Det å arrangere i Halden har virkelig vært en fryd, siden hele byen har tatt oss så utrolig godt i mot. Jeg håper at deltagerne på konferansene har hatt en nyttig og hyggelig helg. Det er den optimale kombinasjonen vi i NKA ønsker å levere på. For meg personlig, som ny daglig leder, har det vært fint å møte storfamilien og bli tatt så godt imot. Erfaringene vi gjorde oss i Halden og alle de positive tilbakemeldingene fra evalueringen vil vi ta med oss videre for å stadig utvikle konferansen, sier daglig leder i Norske Konsertarrangører, Tone Østerdal.

Daglig leder i Tons of Rock, Yvonn Nordhagen er svært fornøyd med at nettopp Halden med sine respektive aktører ble trukket ut til å være vertskap for årets konferanse.

- Vi i Tons of Rock er utrolig glad for at vi fikk vist fram Halden og at konferansen gikk så bra som den gjorde, det var en utrolig fin helg. Arrangørkonferansen er en fin måte for bransjen å fylle på «kompetansetanken» hvor man kan få påfyll på alt fra det psykologiske aspektet til booking, billetter og grasrot. Det var ikke mye man ikke var innom på årets konferanse. Takk for denne gang, vi ser frem til neste års konferanse!

BILDER FRA KONFERANSEN

Video fra konferansen


Reiserefusjon

Våre medlemmer tilbys reiserefusjon på opptil 1500 kr per medlemsorganisasjon i forbindelse med konferansen. Hvor mye man får utbetalt avhenger av reisevei og antall søkere. Frist for å sende inn reiserefusjonsskjema er 31. oktober kl. 23:59. NB! Skjemaer som blir sendt inn etter fristen vil ikke bli behandlet. Skjemaet fylles ut digitalt, kvitteringer scannes og legges ved. Sendes til anders@konsertarrangor.no


Norske Konsertarrangører og Arrangørkonferansen

Den rivende utviklingen og profesjonaliseringen i arrangørbransjen kan for mange være vanskelig å henge med på i hverdagen. Norske Konsertarrangører jobber for å bedre rammevilkårene for konsertarrangører, tilrettelegger for kompetanseheving, tilbyr gode medlemsfordeler og holder medlemsmassen oppdatert innenfor arrangørfeltet. Dette gjøres via publikasjoner, daglig medlemsdialog, samlinger, interessepolitisk arbeid og i andre ulike digitale- og fysiske kanaler. I tillegg arbeider vi med statistikk og trendanalyser som blir brukt videre inn mot politikere og myndigheter. Man må være medlem for å delta på Arrangørkonferansen høsten 2019. Mer om medlemsskap i Norske Konsertarrangører finner du her.