Årets konsertbilde 2016 - Honningbarna på Slotssfjellfestivalen. Foto: Tom Lund
Årets konsertbilde 2016 - Honningbarna på Slotssfjellfestivalen. Foto: Tom Lund

God sommer!

30.06.2017

NKA ønsker alle en riktig god sommer med mange fine konsertopplevelser! NKA-kontoret holder feriestengt i juli, men det vil fortsatt være mulig å foreta enkelte bestillinger og kontakte oss ved akutte behov. 

Store deler av våre medlemmer er i full drift gjennom sommeren og det kan selvsagt oppstå situasjoner hvor det er behov for å snakke med oss. Du finner kontaktinformasjon her. 

Vi er også sikre på at du kan finne mange svar ved å ta en titt i vår Arrangørwiki. 

Til Arrangørwiki

Over sommeren har vi en spennende tid i vente med ny Arrangørkonferanse og vi har en halv million kroner i støttemidler som skal deles ut til medlemmer med gode prosjekter innen tilgjengelighet og sosialt entreprenørskap. Mer informasjon om dette kommer over sommeren. Vi har fortsatt ledig plasser i prosjektet Tilgjengelighet Kultur-Norge så ta gjerne kontakt med prosjektleder for mer informasjon, kurs og veiledning. Minner om at Arrangørkonferansen er landets største samling for arrangørbransjen, og de to siste årene har konferansen vært fulltegnet. Det har blitt revet bort mange billetter til konferansen allerede nå før ferien så vær tidlig ute for å sikre deg plass.  
 

Bestillinger i juli 

Siden administrasjonen har ferie i juli så sender vi ikke ut bestillinger av bøker før i begynnelsen av august. Ørepropper kan man imidlertid bestille direkte med Lexow som er en av våre leverandører. Send inn din bestilling til ordre@lexow.no, sett post@konsertarrangor.no i kopi på bestillingen og oppgi om du er medlem i Norske Konsertarrangører (dette er et medlemstilbud med medlemspriser).

Din bestilling må inneholde:

  • Antall esker og type ørepropper
  • Faktura og leveringsadresse; NB! Denne må være den samme (Dvs. ikke postboks, men gateadresse)
  • Kontaktperson med mobil nr. og e-post
  • Bestillingen skal registreres på kundenr. 301103 Norske Konsertarrangører div. avdelinger
  • Ønsket leveringsform. Lexow tilbyr dør til dør levering via Bring (må være folk tilgjengelig ved levering), klimanøytral servicepakke som hentes på postkontor og ekspresslevering mot et tillegg i pris. 

Nærmere info om de forskjellige type ørepropper finner du her!  

 

Festivalseminar på Øyafestivalen 10. - 11. august (Oslo)

Øyafestivalen og Norske Konsertarrangører inviterer alle norske festivaler og arrangører til seminar torsdag 10. august og omvisning fredag 11. august. Temaene på seminaret vil være noe man mener og tror en festivalledelse bør vite om, følge med på og bli inspirert av. Kjøp billett og meld deg på for litt faglig påfyll og mulighet til å treffe gamle og nye bransjekollegaer. Seminaret har rabattert prise for medlemmer av NKA! Medlemmer av NKA har også mulighet til å kun delta på omvisning, helt gratis. 

Mer om festivalseminaret