Illustrasjonsfoto fra workshop om økonomistyring fra Arrangørkonferansen 2015 i Ålesund. Foto: Johannes Lovund
Illustrasjonsfoto fra workshop om økonomistyring fra Arrangørkonferansen 2015 i Ålesund. Foto: Johannes Lovund

Frokostseminar om støtteordninger - få mer i støtte

17.08.2017

Vi inviterer til åpent frokostseminar om relevante støtteordninger for arrangører onsdag 6. september fra kl 08.30. Under seminaret deler vi også tips til hvordan man på best mulig måte utformer sin søknad. Det vil også bli satt av tid etter presentasjonene til spørsmål og svar slik at deres søknader blir best mulig. 

Onsdag 6. september inviterer vi til åpent frokostseminar om ulike støtteordninger som kan være relevante for konsertarrangører. Vi vil også gi tips til hvordan man på best mulig måte utformer sin søknad og tilpasser til de spesifikke ordningene. Som deltaker vil man få muligheten til å stille spørsmål og prate med nøkkelpersoner bak de ulike ordningene. Med på seminaret er bl.a. seniorrådgiver fra Nordisk Kulturfond som skal presentere og gi gode tips til hvordan man kan få støtte fra den nylanserte støtteordningen puls. Bare i 2017 skal ordningen dele ut 3,5 millioner danske kroner til spillesteder og festivaler i Norden.

PÅMELDING

 

Støtteordninger som presenteres

 

Støtteordning Hvem står bak Info
     
puls Nordisk Kulturfond Treårige støtteprogram som i 2017 deler ut 3,5 millioner danske kroner til spillesteder og festivaler i Norden. 2017 er første året. (Seniorrådgiver fra Nordisk Kulturfond vil være tilstede)
Sosialt Entreprenørskap Norske Konsertarrangører NKA lanserer ny støtteordning som retter seg mot konsertarrangører som ønsker å ta et større sosialt ansvar.
Tilgjengelighet Kultur-Norge Norske Konsertarrangører NKA lanserer støtteordning for å øke tilgjengeligheten på konsert- og kulturarenaer. 
Frifond Norske Konsertarrangører / Frifond NKA forvalter egen Frifondavtale. Har du gode ungdomsprosjekt eller ungdom som deltar i din klubb/festival, så kan det være penger å hente.

 NB: Vi vil muligens innlemme flere ordninger i frokostseminaret. Man vil også få mulighet til å stille spørsmål om andre støtteordninger der vi besvarer etter evne.

 

Strømming av frokostseminaret

Vi vil strømme frokostseminaret direkte slik at man får mulighet til å følge med fra hele landet. Strømmingen finner du på Facebookarrangementet her.  

 

Påmelding

Frokostseminaret er gratis for medlemmer og koster 350,- kr for eksterne aktører. 

Sted: Storgata 8, Oslo (hos Norske Konsertarrangører)
Tid: Frokost og mingling fra kl 08.30. Selve programmet starter kl 09.00 og varer til 10.30.

 

PÅMELDING

(Påmelding innen mandag 4. september)

 

Følg med

Det finnes mange ulike støtteordninger og det kan være vanskelig å finne frem i denne jungelen. Vi anbefaler alle arrangører å ta en titt i vår Arrangørwiki der vi allerede har omtalt en del relevante støtteordninger. Ellers kan det være lurt å følge med i vår kalender der vi etterstreber å publisere relevante arrangementer og frister for medlemmer og andre konsertarrangører.