Fra omvisning på Øyafestivalen 2015. Foto: NKA
Fra omvisning på Øyafestivalen 2015. Foto: NKA

Festivalseminar på Øya med omvisning - rabatt for medlemmer av NKA

28.06.2017

Øyafestivalen og Norske Konsertarrangører inviterer alle norske festivaler og arrangører til seminar torsdag 10. august og omvisning fredag 11. august. Årets temaer er konsertproduksjon med VG-lista Topp 20, områdeutforming og -planlegging med Léva Urban Design, terrorberedskap og budsjettering med Bergen Live samt en paneldebatt med internasjonale bookingagenter. Kjøp billett og meld deg på for faglig påfyll og mulighet til å treffe gamle og nye bransjekollegaer. Rabattert pris for NKA medlemmer og gratis omvisning! 

 

Seminar
Sted: Munchmuseet, Tøyengata 53 Oslo
Dato: Torsdag 10. august kl. 10:00 – 15:00 (med påfølgende middag og mingling)

Omvisning
Sted:
Oppmøte ved utgangen til Øyafestivalen
Dato: Fredag 11.august kl. 11:00 – 13:00 (med påfølgende mingling på matområdet)

Tema for årets omvisning er tilgjengelighet. Prosjektleder for Tilgjengelighet Kultur-Norge Berit Vordal vil holde en kort presentasjon av NKA sin nyeste utgivelse “Tilgjengelighetshåndboka for kulturarrangører”. Selve omvisningen ledes av arenasjef for Øyafestivalen Knut Frøysnes.

NB! Medlemmer av NKA kan delta på omvisningen uten å ha billett til festivalseminaret. Man trenger heller ikke billett til festivalen for å delta på dette. Mer info og påmelding for NKAs medlemmer her.


Se program for seminaret her


Pris og påmelding

Billetter til festivalseminaret selges gjennom Ticketmaster.
Medlemmer av NKA tilbys rabatterte billetter.

Kjøp billett 

OBS! Billetten til festivalseminaret inkluderer ikke inngang til Øyafestivalen, men det er mulig å legge til ukespass og dagspass som tilleggsbilletter ved bestilling.


Kontakt

Har du noen spørsmål eller innspill, ta kontakt med prosjektleder for festivalseminaret Guro Midtsund: guro@oyafestivalen.com