#

Arrangørkonferansen 2016 - Registreringen er åpen

16.08.2016
For femte året på rad inviterer NKA til nasjonal arrangørkonferanse - i år samles vi i Bodø 14. - 16. oktober, med ​Parkenfestivalen og Stormen Konserthus som lokalt vertskap. Arrangørkonferansen er det største samlingsstedet for norsk arrangørbransje, og en unik arena for å møte hele feltet, både små og store, frivillige og kommersielle, helårs og festival, sjangertro og sjangerfri. Overordnet tema for konferansen erkonseptutvikling og nyskaping.

Vi gleder oss til å motta arrangører fra hele Norge til både faglig og sosialt program denne helgen. Velkommen!

Det er begrenset med plasser så det lønner seg å bestille tidlig for å sikre seg plass.Påmeldingsfrist er 25. september. Påmeldingen er bindende, og det er ingen refusjon på bestilte pakker.

Vi er glade for å kunne tilby en fullspekket konferansepakke til en gunstig, subsidiert pris. Konferansepakken inneholder fullt faglig og sosialt program over to dager, overnattinger påScandic Havet hotell med alle måltider inkludert i prisen.

Konferansen er forbeholdt medlemmer og samarbeidspartnere av Norske Konsertarrangører. Medlemmer melder seg på via påmeldingsskjemaet ovenfor, samarbeidspartnere kan ta kontakt med anders@konsertarrangor og blir registrert manuelt og fakturert etter egen avtale.
Bli medlem av NKA her.


PROGRAM


PRAKTISK INFO


ARRANGØRKONFERANSEN 2015