#

Nyansatt vikar og permisjoner i NKA

28.10.2016
Midlertidige endringer i administrasjonen - To av våre medarbeidere har gått ut i fødselspermisjon og vi har ansatt vikar!

Bilde: Erica Leypoldt er ansatt som arrangørfaglig prosjektleder (vikariat) frem til 15. mars 2017. 

Vår daglig leder, Torbjørn Heitmann Valum er i fødselspermisjon frem til 1. februar 2017 og prosjektansvarlig, Anders Tangen er i fødselspermisjon frem til 1. januar 2017. I perioden frem til 1. februar vil fagansvarlig, Anette Rønneberg fungere som daglig leder i Norske Konsertarrangører og nyansatte Erica Leypoldt trer inn i stillingen som arrangørfaglig prosjekleder frem til 15. mars 2017. 

Møt Erica
Erica har bred erfaring innen kultur, med godt nettverk innen norsk og internasjonal musikkbransje. Hun har et solid innblikk i ulike deler av musikkbransjen, med god erfaring fra konsertvirksomhet i ulike formater. 

Med bachelor i kulturarbeid med fordypning i musikk- og filmhistorie har hun arbeidet for bl.a. by:Larm, Dansens Hus, Øyafestivalen og de siste fire årene som prosjektkoordinator for Live Nation.  

Vi ønsker Erica hjertelig velkommen!