#

NKA presenterer arrangørfaglig program på Trondheim Calling og by:Larm 2017

01.12.2016
Norske Konsertarrangører er glade for å levere arrangørfaglig innhold til seminarprogrammet på både Trondheim Calling og by:Larm i 2017. Vi er med på å setter relevante temaer på dagsorden og tar diskusjonene som er relevante for landets arrangører.

Bilde: Illustrasjonsbilde fra Trondheim Calling 2016.

På Trondheim Calling skal vi snakke om hullet i næringskjeden, og hva som skjer med talentutvikling når mellomstore scener sliter, eller i verste fall legges ned. På by:Larm viser vi blant annet frem revidert versjon av Jusshåndboka, vi presenterer arbeidet med budmal for festivaler, og vi tar tak i det heteste temaet i kulturbransjen om dagen: moms!

På begge festivalene vil vi ha møteplasser og invitere til sosialt samvær i tillegg til faglig påfyll. Følg med for oppdatert program når det nærmer seg. 
Husk å sikre deg billett så tidlig som mulig!

 

Trondheim Calling
Trondheim Calling arrangeres for sjuende gang 2. - 4. februar 2017 og store deler av konferanseprogrammet er klart!

Det tilbys en egen fagsøyle for arrangørfeltet hvor Norske Konsertarrangører både bidrar faglig og som samarbeidspartner. Trondheim Calling har gjennom seks utgaver utviklet seg til å bli en av Norges største musikkonferanser og tilbyr i 2017 over 100 konserter på 10 ulike scener med det beste av ny norsk musikk, og 3 dager med faglig innhold på dagtid. Trondheim Calling trakk over 6000 publikum og 1000 konferansedeltagere i 2016. 

(Prishopp ved midnatt 2. desember)by:Larm
by:Larm går over fire dager og består av seminarer, foredrag og paneler på dagtid og konserter på kveldstid. På konsertene får nye og ukjente band presentert seg, og flere band har fått sitt gjennombrudd etter å ha opptredådt på by:Larm. Om lag 1000 bransjefolk fra Norge, resten av Skandinavia og andre land deltar på arrangementet som delegater, samt en stor andel festivalpublikummere. Nevnte vi at by:Larm har 20-års jubileum i 2017?