#

Kompetanse og verktøy for konsertarrangører

18.11.2016
Norske Konsertarrangører (NKA) er landets største interesse- og kompetanseorganisasjon for konsertarrangører og representerer en stadig økende medlemsmasse av over 300 festivaler, klubber, spillesteder, konsertforeninger, studentsamfunn og kulturhus. Hver dag jobber vi for å heve kompetansen hos landets konsertarrangører.

Bilde: OnkelP & de fjerne slektningene på Studentsamfunnet Driv 2015. Foto: Daniel Lilleeng. 


Kompetanse på nett
I vår Arrangørwiki finnes nyttige dokumenter, maler, lenker og annen info som dekker de fleste faser av arrangørens verden. Arrangørwikien oppdateres og vil lanseres i ny drakt på nyåret. 

Uavhengig av størrelse på artist, spillested eller hvorvidt det er penger i omløp, er det alltid lurt å ha en skriftlig avtale når man skal arrangere konsert. 

Norske Konsertarrangører har sammen med flere andre organisasjoner utviklet generelle kontraktstillegg som kan benyttes som utgangspunkt når man inngår avtaler. 

Arrangørwiki


Medlemskap i NKA
I dag er over 300 av landets konsertarrangører medlemmer av NKA. Som medlem kan man bl.a. nyte godt av kollektive medlemsavtaler med våre samarbeidspartnere, delta på samlinger og konferanser, få gratis skreddersydd kurs, søke Frifondmidler og utvide sitt nettverk innenfor bransjen. Nevnte vi at medlemmer også kan få juridisk bistand?


Medlemsfordeler


Bli medlem