#

Ny aktør på plass i medlemsfordeler

15.11.2012
Norsk Rockforbund har inngått en medlemsavtale med Mobilise AS. Samarbeidet gir alle medlemmer gunstige rabatter på utvalgte Mobilise-produkter. Selskapet leverer nettbaserte løsninger for rekruttering av frivillige, kommunikasjon og informasjonsdeling, opplæring, akkreditering og festivallogistikk

Selskapets hovedprodukt - Mobilise Event Portal, er i dag i brukt av flere festivaler som Øyafestivalen, Norwegian Wood, Olavsfestdagene, Stavernfestivalen, Pstereo.

Mobilise AS har i samarbeid med NRF satt sammen to aktuelle produkter for NRFs medlemmer til en rabattert pris:

Mobilise Start
Mobilise Start er et skreddersydd produkt for arrangementer med opp til 250 frivillige/funksjonærer, som ønsker seg et godt system for å få bedre oversikt og kontroll på sitt arrangement. Løsningen håndterer rekruttering, kommunikasjon, bemanning samt at alle funksjonærer får all relevant informasjon spisset inn til sin ‘Min Side’. Løsningen effektiviserer arbeidsflyten og bedrer kommunikasjon mot arrangementets stab.

Mobilise Logistikkmodul
Logistikkmodulen er det siste tilskuddet til verktøykassen fra Mobilise AS. Dette er en løsning som håndterer alle aspekter ved logistikk under et arrangement. Artistdata med tilhørende behov hva gjelder: teknisk spec, øvinger, losji, kost, transport for å nevne noe. Løsningen håndterer videre scenedata, utstyr, underleverandørdata, innkvartering, tidsplan og har en rekke forhåndsdefinerte rapportmuligheter. Løsningen er åpen og fleksibel og det legges opp til at kunden bygger opp sitt eget datagrunnlag i tråd med hvordan deres eget arrangement er organisert.

Betingelser kan du lese mer om under medlemsfordeler her.

Bestilling av en løsning vil om kort tid gjøres tilgjengelig i vår nettbutikk.

For direkte spørsmål om Mobilise-avtale ta kontakt med Lars Stockinger på telefon eller epost.
Kontaktside her 

For ytterligere spørsmål om medlemsavtaler kontakt post@norskrockforbund.no

Mobilise vil presenterer sine løsninger under parallellsesjonene på arrangørkonferansen i Kognsberg lørdag 17. november.

Mobilise _logo