#

Suksessfull møteplass

26.10.2012
For andre gang hospiterte Norsk Rockforbund møteplass for internasjonal booking. 25 bookingansvarlige fra forskjellige musikkfestivaler var onsdag samlet til internt seminar på Popsenteret i Oslo. Til stede var representanter fra blant annet Hove, Norwegian Wood, Momentium, Molde Jazzfestival, Øyafestivalen med flere.

Det var Øyafestivalen som tidligere i år kontaktet Norsk Rockforbund for å få i stand et slikt seminar og alle deltakerne var i år spesielt invitert. Claes Olsen (Øyafestivalen) ledet deltakerne gjennom en dag med fokus på erfaringsutvekslinger fra 2012, utfordringer og diskusjoner rundt felles kontrakter og budmaler.

Tilbakemeldinger fra deltakerne vitner om at dette hadde vært en svært nyttig dag der mange gode forslag kom opp, blant annet om hvordan arrangørene kan samarbeide enda tettere frem mot neste års festivalsommer. Invitert var også 4 utvalgte agenter (Goldstar/Live Nation/Atomic/UFA) som gav sine innspill til samarbeid og fortalte om hvordan de jobber og hvordan de ser på utviklingen i livemarkedet fremover.

Norsk Rockforbunds viktigste oppgave å skape arenaer for erfaringsutveksling. Har du behov eller ideer til teamer og møteplasser i regi av Norsk Rockforbund så ser vi frem til at du tar kontakt med oss.