#

08.11.2012
Vi har opplevd stor interesse fra eksterne som ønsker å få med seg også lørdagsprogrammet under konferansen. Norsk Rockforbund er stor fan av kompetansedeling, derfor åpner vi nå for 10 eksklusive plasser for eksterne som ønsker å få med seg hele programmet. Fredagen er fortsatt åpen for alle. Vi har også bestemt oss for å øke reisestøtta for medlemmer.

10 eksterne plasser
Pris for hele konferansen er 1500 kroner. Dette inkluderer lunsjer, middager og konserter. Hotell kommer i tillegg, men vi har gode priser hos vertskapshotellet Quality Hotel Grand.

Påmelding til post@norskrockforbund.no - førstemann til mølla!

Økt reisestøtte 
Vi hører fra flere at klubbkassa er slunken på slutten av året, og selv om lysten er veldig stor, så er det tungt å finne penger for å reise til konferansen i Kongsberg.

NRF har derfor bestemt å øke budsjettpotten på reisestøtte til denne konferansen, og håper det kan avhjelpe flere av dere til å ta turen. Vi øker derfor reisestøtten til minimum 1.000,-  per arrangør. Pengene utbetales mot dokumentasjon på reiseutgifter i etterkant av festivalen.