#

Bygdalarm kåret til Årets festival 2011

12.11.2011
Vinneren er en festival som med sin tydelige og unike identitet har markert seg som en fargeklatt i faunaen av norske festivaler. De har hatt tro på det litt odde konseptet sitt, og har blitt svært anerkjente for å bruke lokale matvarer og lokale tradisjoner på en ny og moderne måte.

Vinneren er en festival som med sin tydelige og unike identitet har markert seg som en fargeklatt i faunaen av norske festivaler. De har hatt tro på det litt odde konseptet sitt, og har blitt svært anerkjente for å bruke lokale matvarer og lokale tradisjoner på en ny og moderne måte.

Festivalen har siden starten i 2007 skapt store ringvirkninger for lokalmiljøet, og med masse humor og en rekke snedige tiltak har festivalen fått mye oppmerksomhet både på lokalt, regionalt og riksnivå. Festivalen har turt å satse på en spennende bookingprofil og servert et sultent publikum både små og store, norske og internasjonale band fra forskjellige sjangre. I tillegg har de stått for en edruelig og økonomisk drift, noe som Norsk Rockforbund syns er spesielt positivt.

- Vi håper denne prisen kan inspirere festivalen til å fortsette sitt gode arbeid. Prisen er en anerkjennelse for godt arbeid fra kollegaer i festivalbransjen. Så selv om vi ikke deler ut en stor pengesjekk, så betyr denne prisen tradisjonelt mye for våre medlemmer. Bygdalarm har siden starten vært en fargeklatt, og vi gleder oss til fortsettelsen.
Vi gratulerer også Pstereo som stakk av med prisen for beste festivalplakat. sier konstituert daglig leder i Norsk Rockforbund, Lars Tefre Baade.

Tidligere vinnere av årets festival
2004: Malakoff, 2005: Malakoff og Bukta, 2006: Vinjerock, 2007: Storåsfestivalen, 2008: Skral Festival, 2009: Slottsfjell, 2010: Buktafestivalen