#

Festivalseminar 2011: Detaljert program + reiseguide + kåring av ÅRETS FESTIVAL

28.10.2011
Som de aller fleste nok nå har fått med seg vil årets Festivalseminar gå av stabelen i vakre Øystese med Bygdalarm som vertskap. I den forbindelse har vi en blomstebukett med gode nyheter å slippe på tampen av uka: detaljert program for helgen er klart, reiseguide er mekket, du kan nominere kandidater til ÅRETS FESTIVAL og siste men ikke minst er fristen for påmelding nå tirsdag 1. november!

Programmet er klart
Det er en glede å endelig kunne slippe detaljert program for helgen. Her er det masse å glede seg til, og ingen grunner til å holde seg hjemme. Programmet finner du vedlagt som PDF ved å scrolle deg til bunnen av siden(OBS! Endringer i tidspunkter kan forekomme!)

Ny påmeldingsfrist
Påmeldingsfristen går i utgangspunktet ut fredag 28. oktober, men ettersom vi er så heldige å ikke trenger å sende hotellistene før på tirsdag, blir absolutt siste frist tirsdag 1. november!

Egen NRF-buss + reiseguide
Mange kommer med fly eller tog til Bergen, vi vil gjerne at du skal styre så lite som mulig med transport, derfor har vi booket en buss som tar oss direkte til Flesland flyplass fra Øystese på søndag kl 15.30. Den ankommer flyplassen kl 17.00 så hjemreisen kan bookes i henhold til det.

På vei til Øystese derimot må folk organisere seg selv. Tips, for de som kommer langveis fra, er å ta fly til Flesland/Bergen, flybuss til Bergen busstasjon og derfra reise videre med buss nr 925/930 til Øystese. Denne bussen tar 1 time og 40 minutter, avgangene på fredag 11.november finner du i PDF-dokumentet nederst.

Kåring av ÅRETS FESTIVAL 2011
Vi vil som i de foregående år dele ut den kollegiale prisen Årets Festival, samt andre høythengende priser som Årets Merch og Årets Plakat.

Gå inn her for å nominere den festivalen du synes er en verdig kandidat. Dette er kun en nominasjon. Stemming og høytidelig kåring finner sted mellom bakkar og berg i Øystese.

Helt til slutt minner vi om at hver festival kan søke om opp til 1500 kr i reiserefusjon. Vi gleder oss til å se deg i Øystese!


LAST NED PROGRAM HER!