Simen Herning nyansatt i Norsk Rockforbund

19.08.2010
Simen Herning er ansatt som prosjektmedarbeider i Norsk Rockforbund ut 2010. Vi er veldig glade for å kunne ønske Simen velkommen i rekkene, og stilte han fem kjappe spørsmål over kontorpulten.

Simen

Hvem er du?
Jeg er en 24 år gammel glad laks fra Moss, med mange baller i lufta.

Hvorfor søkte du jobben i Norsk Rockforbund?
Jeg søkte denne jobben fordi jeg alltid er på jakt etter nye utfordringer, og jobben virket spennende og relevant både i forhold til hva jeg har drevet med før og hva jeg planlegger å drive med i framtiden. I tillegg har jeg tidligere vært på flere seminarer både som student- og festivalarrangør, og har alltid hatt et veldig positivt bilde av NRF som organisasjon og arbeidsplass.

Hva gleder du deg mest til i jobben?
Om det er lov å glede seg til flere ting må jeg si at jeg både gleder meg til å komme ut i felten for å møte medlemmene og høre hva deres utfordringer og ønsker er, samtidig som jeg gleder meg veldig til å bidra til NRFs politiske arbeid. Det er etter min mening noe av det viktigste vi gjør, selv om det kanskje ikke er så lett å kommunisere ut til medlemmene.

Hva ser du på som de største utfordringene for norske konsertarrangører i dag?
Årene 2010 og 2011 blir veldig spennende. Det er foreslått nytt lovverk for både støynivåer og vaktlovgiving, noe som har mye å si for konsertarrangørene i Norge. I tillegg til dette er helt klart den største utfordringen å bli enda bedre arrangører, og ikke minst bli bedre til å søke penger! Penger i kassa er en forutsetning for gode konsertopplevelser, og det er mange gode konsertopplevelser å hente gjennom støtteordningene for levende musikk.

Hva gjør du når du ikke er på jobb?
Av og til skulle jeg ønske at jeg kunne si at jeg legger beina på bordet eller driver med fisking og golf, men som så mange andre innenfor vårt felt har jeg noen prosjekter på gang i tillegg til jobben i NRF. Jeg spiller i band, spiller plater og har permisjon fra å drive plate- og bookingselskapet Spoon Train. Nok til å få tida til å gå!