Pristine - vinner av Union Blues Cup!

10.08.2010
Norsk Rockforbund gratulerer! Pristine vant, som andre band på rad fra Tromsø, Unions Blues Cup på Notodden Bluesfestival.

pristine10

Foto: Rune Endal Bluesnews

Bandet kvalifiserte seg videre til Notodden fra en regional finale i Bodø.
Nivået på Union Blues Cup var høyt og arrangementet vellykka og profesjonelt gjennomført. Det var fire band som gikk videre fra de innledende rundene dagen før, der det deltok ti band. De fire finalebandene var i tillegg til Pristine The Walking Pickles fra Frosta i Trøndelag, Moen & The Huskies fra Årdal og Yngve and his Boogie Legs fra Voss.

Bandet som starta opp i 2006 i rock/pop segmentet, har senere beveget seg mot Blues. Med føttene godt plantet i 70 talls Rock`n roll entret de scenen med masse energi, lidenskap og sjarm. Pristine består av 28-årige Heidi Solheim på vokal, Espen Jacobsen (28) på gitar og vokal, Anders Oskal på Hammond/keys, Trond Johansen (35) på bass og Kim Karlsen (35) på trommer.

Mer info om bandet og booking til Unions Cup turneen kommer senere.
Se bilder fra Bluescupen i Bluesnews.

Info om Pristine her.