Feite Forestillinger lansert!

12.10.2010
Den siste utgaven av Feite Forestillinger ble lansert på Unionsmøtet i Bergen. Bestill, eller last den ned som PDF her.

Feite forside 2010

Boka er på 116 sider. Lars Tefre Baade er ansvarlig redaktør for og Rune Mortensen har stått for design. Forsidefoto er tatt av Carina Musk-Andersen.

FORORD

Det er så mange uttrykk. Det er ingen menneskerett å få høre levende musikk, men det gjør noe viktig med mennesker. Rock, blues og metall. Folk, pop, elektronika og jazz. Norsk Rockforbund har jobbet for musikalske stemninger siden 1982. Konsertopplevelser er kunstopplevelser. Disse gjør kvelden gladere, natta mildere og livet lengre. Mennesker lytter. Musikken, viljen og gleden.

Det er så mange som tar ansvar. Noen jobber for å gi publikum en opplevelse. Annonsere og selge, rigge og rydde. Noen nynner, tenker, og lager musikken.

Det er så lange landeveier i Norge. Tunge løft, lokaler ryddes, en konsertkveld er lang for konsertarrangører. De tror på og digger det de driver med. Buss, bil og ferje. De bærer musikken ut av kjellere, opp på scener.

Det er så mange inntrykk. Blues- og rockeklubber, festivaler og studentsamfunn serverer folket gode konsertopplevelser. Lyden, lyset og varmen. Det er noen ganger du bare vet. Du opplever noe viktig. Du vil ha mer. Du smaker, hører og lukter. Høytalere, mikrofoner og lyskastere.

Du er publikum og du bidrar til applausen, trampeklappen. Sammen, alle og vi. Norske konsertarrangører gjør det mulig å oppleve noe, i møte med musikerne. Vi vil ha Feite forstillinger i by og på land, og du kan skape dem!

INNHOLD

1. Organisasjonen
2. Identitet
3. Profil og PR
4. Økonomi og finansiering
5. Lokaler og utstyr
6. Booking
7. Promotering
8. Avvikling
9. Evaluering og rapportering
10. Nyttige organisasjoner

PRIS 1 til 9 eksemplarer: 250 kroner
+ porto
+ adm.gebyr 25,- for ikke-medlemmer

PRIS 10 eksemplarer eller mer: 200 kroner
+ porto
+ adm.gebyr 25,- for ikke-medlemmer

Bestill boka ved å sende en e-post til: post@norskrockforbund.no