Kulturpris til Skedsmo Bluesklubb

12.12.2008
Skedsmo, en Blueskommune -Dere har etablert Skedsmo til en stor blueskommune, sa ordfører Anita Orlund da hun lørdag 6.desember delte ut den gjeve kulturprisen til Skedsmo Bluesklubb.

Gøran kulturpris

En viktig bidragsyter
En stolt klubbformann, Gøran Stensrud kunne fornøyd ta i mot en flott bronseplakett sammen med et diplombevis og en sjekk på 25.000 kroner. -Vi er kjempefornøyd med dette. Det er en stor anerkjennelse til det arbeidet vi gjør her i Skedsmo Bluesklubb, sier Stensrud og legger til at det var stort å høre begrunnelsen til at nettopp de fikk prisen i år. -Vi fikk høre at vi var en viktig bidragsyter for kultur i Skedsmo kommune og det ble trukket fram at vi engasjerte og inkluderte både unge og gamle i det vi driver med, blant annet ved at vi slipper til unge, uetablerte artister som support for mer etablerte artister.

80 konserter i Skedsmo Bluesklubb i løpet av 2008
I løpet av de siste to årene har bluesklubben i Skedsmo fordoblet medlemsmassen og teller nå 440 medlemmer, noe som plasserer de sammen med de to Osloklubbene, Østkanten og Oslo Bluesklubb, på topp tre når det gjelder antall medlemmer i Norsk Blues Union.

I 2008 klokker klubben inn rundt 80 konserter og ser ikke bort i fra at de kan klare 100 neste år.
-En viktig del av suksessen vår ligger i gratis ”Ettermiddagsblues” som vi arrangerer hver lørdag. I tillegg har vi konserter annenhver fredags- og lørdagskveld, forteller Gøran Stensrud og understreker at han virkelig setter pris på den æren det er å motta kulturprisen.

Norsk Rockforbund stiller seg herved i køen av gratulanter!