Small Places Kick off - Lørdag 29.november på Parkteateret

28.11.2008
Kick Off for Amnesty Small places Turnè i Norge lørdag 29.november på Parketeateret. Sett av datoen og bli med på startskuddet for den norske markeringen av 60-års jubileet for menneskerettighetene.

Kick Off plakaten_liten

Small Places Tour er Amnesty Internationals verdensturné i forbindelse med menneskerettighetserklæringens 60-årsdag. Konserten i Oslo er en av over 500 konserter som arrangeres i 54 land.

En hilsen fra Datarock:
“Med hele 500 konserter i over 50 land blir Small Places Tour en fin måte å minne oss på hvor viktig Amnesty International sitt arbeid fremdeles er. På 60-års markeringen av Verdenserklæringen om Menneskerettighetene er jo den triste sannheten at vi fremdeles er helt avhengig av en sterk og synlig verdensomspennende menneskerettinghetsorganisasjon.

DATAROCK holder egentlig på med ny plate og har konsertpause frem til våren, men vi støtter selvfølgelig saken, så da vi ble spurt om å spille sa vi med en gang ja." Fredrik Saroea, DATAROCK

Datarock
Fa-fa-fa-fa og Computer Camp Love kunne vært skrekkelig dårlige bandnavn, men sannheten er at det er to fantastiske radiohitter signert norges trolig mest interessante electropop duo siden Røyksopp. Datarock har skapt furore på radioer, scener og blogger verden rundt de siste par årene, og har imponert så vel japanere som frosne nordboere, så se frem til en energiutblåsning av det helt sjeldne når Bergensduoen inntar scenen.

Ps: Datarock kommer med ny singel i februar 09 og vil spille en god del nye låter på Kickoffet 29.november.

Denne kvelden spiller også:

The Lionheart Brothers
Dette glimrende bandet fikk litt av en revival i fjor da de ga ut bandets andre fullengder “Dizzy Kiss” . Brødrene Løvehjerte fikk massiv pressedekning her hjemme, og har brukt det siste året på å slipe kniven mot det internasjonale musikkmarkedet, noe som har ført dem til turneer i både England så vel som kontinentet. Bandet bør være kjent for de aller fleste av oss, men for de få der ute som ikke kjenner til Lionheart Brothers, så høres de ut som en vakker blanding søtt og surt, tenk Beach Boys mot vegg av lyd.

Real Ones
Denne lille klikken fra Bergen har spredd sin behagelige countrypop i snart 10 år. Bandet har lenge hatt en høy stjerne på livescenene i Bergen, og det siste året har de jommen meg også kapret resten av det vidstrakte landet. Med herlige countrypop ballader a Townes Van Sandt blandet med både østlige toner og sjømannsviser tar de publikum med på en gledestornado, som ender opp i en ekstatisk dans på dansegulvet. Du må ha bein av sement for å ikke få dansefot av Real Ones.

Diskjokke
Den lille elektronikalabelen Smalltown Supersound har mer eller mindre spyttet ut kredartister til det kresne danselystne publikum i løpet av de siste årene med artister som Lindstrøm, Kim Hiorthøi, 120 Days og nå Diskjokke. Alle har etablert seg på det internasjonale musikkscenen, og innehar kvaliteter av ypperste kvalitet. Diskjokke slapp albumet “Staying In” til ekstatiske anmeldelser i år, og spiller en avansert, men enkel og catchy elektropop.

Aldersgrense 20 år
Åpner : KI: 20.30
Pris : Voksen 325.00 Kr + 20.- billettavgift

h2. Mer info: