SIKKERHETSHÅNDBOKA relanseres med nytt kapittel om pyroteknikk!

18.11.2008
Sikkerhetshåndboken er skrevet av Inga Moen Danielsen og er en guide i sikkerhetsarbeid for konsertarrangører før, under og etter et arrangement.

SikkerhetsBOKA_NY

Boken ble nasjonalt utgitt av NRF første gang i 2006 i samarbeid med BRAK. Siden 2006 har det kommet ny lovgivning på feltet og andre temaer har blitt mer aktuelt; for eksempel best mulig sikring av pyroeffekter. Derfor relanseres Sikkerhetshåndboken av NRF i ny og oppdatert utgave og med et splitter nytt design.

Nytt kapittel om Pyroteknikk
Forfatter Inga Moen Danielsen er styreleder i BRAK og har lang erfaring som sikkerhetsansvarlig fra klubb og festival. I den nye utgaven av sikkerhetshåndboka har hun blant annet fått med seg ekspert på pyroteknikk Axel Sundbotten og sikkerhetskonsulent Jørgen Aas som har vært med på å spisse innholdet. Blant annet har den nye utgaven et eget kapittel om pyroteknikk under tema brannsikkerhet. – Ellers har vi vasket språket og oppdatert boka i forhold til nytt lovverk. Jeg vil benytte anledningen til også å takke designer Rune Mortensen og fotograf Helge Brekke som har gjort en fantastisk jobb med det visuelle.

Avduking på Sikkerhetsseminaret i Bergen 20.november
Torsdag 20. november arrangerer Norsk Rockforbund og BRAK sikkerhetsseminar i Bergen og deltakerne vil være de første som får en kopi av boka! Avduking av den rykende ferske utgaven vil bli gjort av ingen ringere enn selveste sjefsingeniør i Direktorat for samfunnssikkerhet og beredskap, Anders Arnhus, sammen med forfatteren selv.

Meld deg på seminaret ved å sende en mail til: gry@norskrockforbund.no

Praktisk info og program finner du HER