Shuffle Service – Union Blues Band 2009

21.11.2008
Norsk Rockforbund og Norsk Blues Union er stolte over å kunne presentere årets vinnere av Union Blues Cup – glitrende Shuffle Service fra Skedsmo Bluesklubb.

band

Hans Olav Ingholm (gitar), Katrine B. Klemp (vokal), Fredrik B. Klemp (bass og vokal) (Foto: Arne Kristian Gansmo, NRK)

Nå har hele Norsk Blues Union muligheten til å presentere det friskeste og viktigste av ung, norsk blues!

Shuffle Service imponerte stort under finalen i Union Blues Cup på Notodden Blues Festival i fjor og har siden den gang jobbet seg fram til å bli et enda mer solid liveband. Før de legger ut på turnè i Norge vil de også ha spilt på International Blues Challenge i Memphis og Norges viktigste bransjetreff, by:Larm.

Ved å blande en solid dose blues med rocka riffing og til dels funky groover har Shuffle Service formet uttrykket sitt. Blues med gode refreng og et lekent driv er det som kan vente deg når Shuffle Service står på scenen på din klubb eller festival!

Sjekk ut:
www.shuffleservice.com
www.myspace.com/shuffleservice